Tehotenstvo počas školy

17. dec 2023

Dobrý deň, chceli by sme s priateľom dieťa no ešte chodím do školy, budem dostávať výživné od rodičov i keď budem študovať popri materskej ?

ailiba
17. dec 2023

Kolko mas rokov? To je dolezite. Chces byvat u partnera?

autor
17. dec 2023

Mame vlastný dom mám 22

autor
17. dec 2023

Som na vysokej škole

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vikisisi
17. dec 2023

Jedine pri dennom štúdiu, len si neviem predstaviť ako by si to stíhala

zuzanockamt
17. dec 2023

Ak chceš dieťa, tak by si si mala vedieť zabezpečiť život finančne sama. A nie sa spoliehať na výživné od rodičov. To sú nápady 🤦 Doštuduj, zarob si a maj dieťa.

januska12323
17. dec 2023

Nechceš najprv dokončiť školu, vydať sa? Keby odo mňa pýta dospelá dcéra bývajúca vo vlastnom (teda asi vo frajerovom) dome výživné asi si poklepkam po čele. Tak na dieťa si dosť dospelá ale na financovanie nie?

klarissa25
17. dec 2023

Rodicia sa už o teba starali dosť nie ? A o svoje dieťa sa máš vedieť postarať sama...resp s partnerom

alex49
17. dec 2023

chceš dieťa, ale postarať sa nevieš? začni pracovať, našetri si, a potom maj dieťa. Vieš, že na materskú bez roboty by si ani nemala nárok?

klarissa25
17. dec 2023

Inak presne tak..na matersku by si ani nemala nárok

lukbe
17. dec 2023

Ak budeš s partnerom, tak asi nech sa stará partner. Ani by mi nenapadlo pýtať si peniaze, výživné od rodičov v takomto prípade. Oni prídu o rodinné prídavky, resp. ak sa bevydas, dajú ich tebe, to je tak všetko; ty budes mat partnera, ktorý nech sa stará. Ak ešte dieťa necakate, planujte si ho po skončení školy.

mamina7070
17. dec 2023

zivit by ta mal partner, otec dietata

slavomira236
17. dec 2023

Budes brat rodinne rodicak mat chlapa otcadietata. To chces brat vyzivne od rodicov???

rony2255
17. dec 2023

Rozum sa mi zastavuje aké otázky tu človek občas nájde. Ak chceš mať dieťa, musíš byť aj schopná sa oň postarať. Doštuduj/sekni školu, zamestnaj sa a zabezpeč, až potom maj dieťa. A očividne aj dospieť by si mala. O dieťa sa majú starať rodičia, nie čakať, že sa postarajú starý rodičia. Výživné na dieťa môžeš pýtať tak akurát od otca dieťaťa.

ailiba
18. dec 2023

Na matersku nebudes mat narok, lebo si neodrobila nic, dostanes rodinne pridavky a rodicovsku. Pri dennom studiu mozes poziadat o vyzivne od rodicov. Ale otazne je, ci ti to sud schvali, ked budes byvat s partnerom (manzelom?), vo vlastnom dome. Ale narok by si mala mat.
Nechcem ta poucat, je to tvoj zivot, ale fakt nechcete počkať, kym dostudujes? Ono, staranie sa o babatko nie je sranda... Je to fakt na plny uvazok... A chces si predsa babo uzit? A nebyt zavisla od rodicov... A tahat sa po sudoch.