Ahoj. Nájde sa tu mamička vojačka, ktorá si žiadala o tehotenský príspevok neskôr ako v 13 týždni? Vyplatili vám príspevok aj spätne? Alebo až od dátumu keď ste požiadali?
@danetteahoj ja som aano vyplatili spätne
Mne ho zamietli, pretože som v štátnej sfére a odvody idú do inej soc.poistovni. Tam mam v sociálnej,ze si neplatim soc. To je taka blbosť, robim od ukoncenia VŠ nepretrzite...,ale no mám smolu 😔 mate s takým skúsenosť niekto?🙏
Vďaka...aj spätne mi to doplatia ci to už nie.?
Ahojte dievčatá otváram starú tému. Možno poradíte. K 30.1.2023 som odišla z OS SR do civilu, teraz som tehotná. Podmienka pre tehotenské je mať 270dní NP v posledných 2 rokoch. Teda spĺňam s tým, že som bola v OS SR. Poberala som aj podporu s tým, že len finančné doložilo SP potvrdenie o vyplácaných preddavkoch. Dnes som bola na SP so žiadosťou a vysvetlila im situáciu, že si to nárokujem takto no a nevedeli mi k tomu nič povedať.. že zistia a mám zavolať budúci týždeň... Vznikne mi teda nárok alebo nie? Čo myslíte?
@danette tehotenský príspevok sa všeobecne vyplaca aj spätne ak sa poziada neskor ako v 13tt