Ahojte baby prepáčte za otazku nemôžem to nikde najst tak sa skúsim spýtať, dokedy budem dostavať tehotenský príspevok? Až dokym neporodim? Akurát som presla na materskú od januára tak len rozmýšľam či k tomu vo februári dostanem ešte aj tehotenský príspevok, ďakujem veľmi pekne
@zojanka ďakujem za odpoved, takze nárok zaniká v deň porodu ano?
Odpoveď si dostala. Ja mám pripomienku k tomu, že nemohla si to nikde nájsť. Vždy pozeraj sa stránke úradov, ktoré príspevok vyplácajú. Čiže napr. Sociálna poisťovňa, úrad práce atď. Tam vždy nájdeš všetky informácie. Napríklad keď do google zadáš "tehotenské", vyhodí ti ako prvú túto stránku a tam je napísané, dokedy. To pre info do budúcna, že na oficiálnych stránkach je vždy písané všetko. https://www.socpoist.sk/socialne-poistenie/nemo...
@melanta presne som vedela že ma niekto bude poučovať, prvý príspevok mi v googli ukázalo z tatra banky a nepise sa to tam. Slušne som sa teda opýtala zien, ktoré o tom vedia viac ako ja, pekný deň
Ahoj áno čítala som že aj popri práci, PN alebo popri materskej do pôrodu sa pobera tento príspevok
Do pôrodu