Tehotenské - online formulár nefunguje

surama
13. apr 2021

Ahojte baby, ste tu taka, ktora si dnes skusala podat online ziadost o davku tehotenske? Ja som to skusala 2x a napriek tomu, ze bolo vsetko vyplnene, tak mi vyhodilo, ze ziadost nebola vybavena a nepresla.

surama
autor
13. apr 2021
gvenduska
13. apr 2021

@surama
Skúste priamo od doktora lebo aj tak tam potrebujete pečiatku podpis

andula1988
13. apr 2021

@surama tam sa pridava aj scan ziadosti od lekara

surama
autor
13. apr 2021

No ved vsetko som vypisala, nahrala potvrdenie od lekara a stale mi vyhadzuje, ze nastala chyba pri odosielani. Preto chcem vediet ci s tym dnes mali viacere problem.

andula1988
13. apr 2021

@surama a nejde ani opakovane ? Skusila by som zavolat

domca2705
13. apr 2021

@surama Ahoj, nie si sama 🙂 tiež to isté, viackrát som to skúšala,ale márne...akonáhle zadám kód z sms, vypíše presne to čo tebe...rozmýšľam,že skúsim zajtra, možno je preplnený systém, ktovie..alebo buď poštou poslať alebo oskenovať a poslať mailom..

ka_we
13. apr 2021

@surama mne žiadosť tiež neprešla, keď som ju vypĺňala cez mobil. Skúsila som to potom cez notebook a vyšlo to na prvý šup. Neviem, či to bola len náhoda, ale vyskúšať treba.

surama
autor
13. apr 2021

@andula1988 3x som skusala cez notebook (chrome) a nepreslo... ale pise aj domca2705, ze jej tiez nejde, tak asi bude problem na servri..no nic..skusim zajtra 🙂

surama
autor
13. apr 2021

@domca2705 Vdaka za info 🙂 skusime neskor 🙂

petamich
13. apr 2021

@surama maju vypadok, vraj treba skusit zajtra

nikazuz
13. apr 2021

Maju dnes asi daky problem, lebo ine dni to islo babam v pohode ale dnes nie. Ja som dnes posielala ale ja mam eID a mne to preslo.

surama
autor
13. apr 2021

Nevadi. Vdaka za spatnu vazbu 🙂

jaga18
13. apr 2021

Ja som o žiadnom online formulári nečítala 😱 poslala som poštou doporučene ten, čo mi dala gynekologička. Musím aj online formulár vyplniť? A co3 teraz, keď to potvrdenie od Dr už nemám...

petamich
13. apr 2021

@jaga18 zena klud! bud klasicky posles postou, zanesies osobne alebo sa dala vyplnit aj eziadost, kde sa ta ziadost potvrdena gynekologom scanovala/fotila 🤪 poslala si postou = moznost A vybavene

veronicka1901
13. apr 2021

Ja som tiez dnes formular hadzala do schranky na SP, lekar ma upozornil, vraj ten online formular este nie je uplne funkcny, tak mi vypisal papierovu formu.

petamich
13. apr 2021

@veronicka1901 papierovu formu ti musi vypisat vzdy 🙂 fotka/scan sa pripaja do online ziadosti, ja som to tiez podala online a ziadny problem

veronicka1901
13. apr 2021

@petamich aha, ja som neriesila, ked vravel tak. Socialka je kusok od jeho ordinacie, tak som to tam rovno supla 🙂

domca2705
14. apr 2021

@jaga18 je to to iste, a je jedno ako to posielame. Ja len dúfam, že pošlú aj peniaze 😆

nataly04
14. apr 2021

Ahojte, ja som posielala žiadosť v nedeľu večer.. prešlo to.. s tým ze keď to oni príjmu tak ma prísť sms.. zatiaľ neprišla žiadna..

domca2705
14. apr 2021

@surama dnes som skúsila opäť a už to slo👍

domca2705
14. apr 2021

@nataly04 cez e-formulár si vyplnala? Lebo tak sms ma prísť automaticky hneď po odoslaní.. Najprv ti príde ten kód ktorý zadáš na konci žiadosti, odošle formulár a až potom ti príde sms,ze to tam majú.

nataly04
14. apr 2021

@domca2705 ano prisiel mi ten kód.. potom sms o podaní.. a pri vyplnani píšu:Na uvedené telefónne číslo vám bude zaslaná potvrdzovacia SMS a potvrdenie o prijatí podania v SP... tak som myslela ci nepošlu sms ze to aj schválili 😀😀 ci to uz len na peniaze mam čakať či prídu či nie? 😀

domca2705
14. apr 2021

@nataly04 tak je ok, majú to tam👍Neviem aký je postup, možno nám príde rozhodnutie poštou ci nám to schválili a koľko budeme dostávať. Ja keď som si podávala žiadosť k pandemickemu osetrovnemu, prišlo mi domov rozhodnutie. Ale keď som si podávala žiadosť na pandem. ocr na deti, tak mi len nabehli peniaze na účet. Neviem, uvidíme.. 😊

surama
autor
14. apr 2021

Mozem potvrdit, ze uz ten formular funguje. Potom mi ta ziadost dosla aj na mail, takze da sa aj potom stiahnut a odlozit keby daco.

petamich
14. apr 2021

@nataly04 neposlu SMS, vyrozumenie (zatial) stale musi prist pisomne, v tomto sme sa uplne neposunuli, cize pride standardne postou rozhodnutie o ne/priznanani davky

july0
27. apr 2021

Baby do prílohy ste nascanovali iba tu prvú časť kde je pečiatka od lekára všakže ? druhá strana (vyhlásenie poistenky) tam nebola písaná tak som ju nenascanovala :D

domca2705
27. apr 2021

@july0 áno iba tu časť kde je pečiatka... Ostatne sme vypisovali aj tak do e formulára. Pečiatka s podpisom je dôležitá.

july0
27. apr 2021

@domca2705 ďakujem 😇

bayuska
19. okt 2022

Ahojte, ide vam odoslanie tehotenskeho cez online formular s eID? Stale mi napise, ze sa nepodarilo odoslat a ze to mam skusit neskor...