Ahojte baby, ste tu taka, ktora si dnes skusala podat online ziadost o davku tehotenske? Ja som to skusala 2x a napriek tomu, ze bolo vsetko vyplnene, tak mi vyhodilo, ze ziadost nebola vybavena a nepresla.
@surama tam sa pridava aj scan ziadosti od lekara
No ved vsetko som vypisala, nahrala potvrdenie od lekara a stale mi vyhadzuje, ze nastala chyba pri odosielani. Preto chcem vediet ci s tym dnes mali viacere problem.
@surama a nejde ani opakovane ? Skusila by som zavolat
@andula1988 3x som skusala cez notebook (chrome) a nepreslo... ale pise aj domca2705, ze jej tiez nejde, tak asi bude problem na servri..no nic..skusim zajtra 🙂
Maju dnes asi daky problem, lebo ine dni to islo babam v pohode ale dnes nie. Ja som dnes posielala ale ja mam eID a mne to preslo.
Nevadi. Vdaka za spatnu vazbu 🙂
Ja som o žiadnom online formulári nečítala 😱 poslala som poštou doporučene ten, čo mi dala gynekologička. Musím aj online formulár vyplniť? A co3 teraz, keď to potvrdenie od Dr už nemám...
Ja som tiez dnes formular hadzala do schranky na SP, lekar ma upozornil, vraj ten online formular este nie je uplne funkcny, tak mi vypisal papierovu formu.
@veronicka1901 papierovu formu ti musi vypisat vzdy 🙂 fotka/scan sa pripaja do online ziadosti, ja som to tiez podala online a ziadny problem
@petamich aha, ja som neriesila, ked vravel tak. Socialka je kusok od jeho ordinacie, tak som to tam rovno supla 🙂
Ahojte, ja som posielala žiadosť v nedeľu večer.. prešlo to.. s tým ze keď to oni príjmu tak ma prísť sms.. zatiaľ neprišla žiadna..
@domca2705 ano prisiel mi ten kód.. potom sms o podaní.. a pri vyplnani píšu:Na uvedené telefónne číslo vám bude zaslaná potvrdzovacia SMS a potvrdenie o prijatí podania v SP... tak som myslela ci nepošlu sms ze to aj schválili 😀😀 ci to uz len na peniaze mam čakať či prídu či nie? 😀
@nataly04 tak je ok, majú to tam👍Neviem aký je postup, možno nám príde rozhodnutie poštou ci nám to schválili a koľko budeme dostávať. Ja keď som si podávala žiadosť k pandemickemu osetrovnemu, prišlo mi domov rozhodnutie. Ale keď som si podávala žiadosť na pandem. ocr na deti, tak mi len nabehli peniaze na účet. Neviem, uvidíme.. 😊
Mozem potvrdit, ze uz ten formular funguje. Potom mi ta ziadost dosla aj na mail, takze da sa aj potom stiahnut a odlozit keby daco.
Baby do prílohy ste nascanovali iba tu prvú časť kde je pečiatka od lekára všakže ? druhá strana (vyhlásenie poistenky) tam nebola písaná tak som ju nenascanovala :D
Ahojte, ide vam odoslanie tehotenskeho cez online formular s eID? Stale mi napise, ze sa nepodarilo odoslat a ze to mam skusit neskor...