Ahojte dievčatá, kt. dostávate tehotenské dávky. Prišlo vám za január tehotenské ? Prípadne ak budem volať sociálku môžem volať na oddelenie nemocenských dávok ? Alebo radšej info nech ma prepoja ? Ďakujem za odpovede 🙂
@kati301 aha Ježiš áno takto som to myslela :D čiže za december či prišlo
Áno, mne prisla toho 15., tak mi chodi od začiatku..🙂
Treba volat na socialku kam si podavala ziadost a povedat ze potrebujes riesit tehotenske a tam ta priamo prepoja na konkretnu osobu, ktora sz tym zaobera..tiez som tak riesila zrusenie tehotenskeho po potrate..
@kati301 ďakujem i mne tak chodí a teraz neprišlo ešte tak či nejaký ,,vypadok,, :D
@casillas28 Ďakujem. Tak budem musieť takto volať.
Nemáš už náhodou termín pôrodu?
@lilinka88 nie nie to má ešte čas 🙂
Ahoj, tehotenské som mala priznané koncom novembra, doteraz mi nič neprišlo … tiež to budem musieť začať riešiť, mám v pláne sa rovno zastaviť na sociálke a ísť sa opýtať tam
@koticka no tak paráda. Mne 2x prišlo a teraz nič. Takže idem tam najprv zavolať môžem dať vedieť čo povedia ak treba 🙂
@koticka no čiže volala som a neprešli mi peniaze je to automaticky nastavené a neprešlo že pošlú s ďalšou davkou. 🙂 Čiže keď sa ti nechce chodiť stačí zavolať nech na to v systéme kuknu
@mamula20 oo tak to poteší 🙂 .áno už som volala ale neprešlo cez systém tak to pošlú ešte raz.
Ahojte prosím vás chcem sa spýtať 🙂 dnes som podával žiadosť na tehu dávky doktor mi ich dal teraz sz jak som začala 17tt lebo pri poslednej kontrole som bola 12tt s dávky su od 13tt chcem sa len spýtať , či sociálna poisťovňa doplatí aj ten rozdiel tie 4tt alebo na to nemám ani len čakať 🙂 . Ďakujem
No za január prídu až vo februári, mne bežne chodia k 15.dnu. Ci myslíš ci prišlo v januári tehotenské za december? 🤔