Ahojte viete niekto ako to bude bližšie s tou dávkou prišlo vam uz rozhodnutie? A kedy asi čakať peniaze ďakujem za každú odpoveď
Mne vraveli v nemocnici že to môže trvať dlho kľudne aj v lete jún júl že dačo príde. Také majú info. A však nevadí hlavne ze prídu.
Ja som len volala s pani so sociálky a ešte len tlačila moju žiadosť ale nic som sa nepýtala ale už pracovala na tom 🤷tak uvidime
Nič neprišlo ,žiadne rozhodnutie 🤷asi nemám nárok
Aj keď mám odrobene posledné 3roky ..
@mamusa34 rozhodnutie pride tak ci tak - aj ked mas aj ked nemas narok, takze skor je to zrejme v stadiu spracovania, kedze na rozhodnutie maju 60 dni, pripadne tam skus zavolat, mozno je niekde zrada v procese 🙂
kazdopadne nejde len o odrobene roky, druhou podmienkou je aktivne NP - si stale zamestnana? SZCO? dobrovolne nemocensky poistena?
@mamusa34 musis mat nemocenske poistenie, bez toho nemas narok ..v ktorom tt si? mozno to este stihas
@luckalukas_1 24
@mamusa34 tak to si uz presvihla davno 😕 ..do 13tt si si mohla zaplatit dobrovolne nemocenske a patril by ti tehotensky prispevom, aj materska a vyssi rodicovsky
@luckalukas_1 no veru .keď ja sa v tom nevrtam moc ..myslela som že stačia roky odrobene 🤷no tak to mám za to .čo narobím
@marika987 na rozhodnutie ma socialna poistovna 60 dni, ak to stihnu spracovat prve tehotenske budu vyplacane v maji za april (vyplatne terminy su rozne, cca. okolo 15. a 25. ale ktovie ci pri tejto davke nebudu nejake ine) 🙂