Ahojte, pomalicky ale isto idem na MD. Za predchádzajúci rok (2021) som bola súčasne SZCO, pracovala som na TPP aj na dohodu. Zo SZCO som nemala prijem, avsak, 8 mesiacov som platila socialne odvody. Z dohody za mna platili NP v mesiacoch, kedy som mala odrobene nieco v danom mesiaci - tiez cca pol roka. SZCO uz ale od 9/21 nie som. Popri tomto vsetkom mi trva cely rok 2021 TPP..samozrejme, splnam 270 dni NP. Otazka ale je z coho sa vyratava vymeriavaci zaklad? Len z TPP alebo aj z TPP a dohody alebo aj zo SZCO aj ked som nemala prijem z tohto pomeru ALE platila som odvody. Ak sa z tohoto niekto vysomari a pomoze mi, budem vdacna 🙏🏼 Viem si totiz vyratat cca vymeriavaci zaklad z prijmov ale ako je to so zivnostov ked som prijem nemala ale odvody platila, je uz pre mna zahada 🥲 dakujem za pripadnu pomoc.
@zalka szco bolo platene poistne od 1.1.21 do 1.9. 21(dovtedy mi nevznikla povinnost platit odvody do soc poist), dohoda trva stále od 12/20, mam aj pasky, platili za mna poistenie-z tejto dohody a z tpp mi vyratali aj tehotenske. Tpp mam od 1/21 nepretrzite. Na matersku nastupujem 15.4.
@mich_mich bud presná a zapíš dátumovo od kedy do kedy trvala dohoda ... od kedy do kedy trvalo poistenie szčo a detto TPP ... v tom čo si napísala som sa stratila ja osobne. A z dohody máš pásku? Máš platené nemocenské poistenie? Skontroluj si to. A kedy si otehotnela, a kedy máš nástup na MD a termín pôrodu.