SZČO, TPP a dohoda súčasne - výpočet MD

mich_mich
21. mar 2022

Ahojte, pomalicky ale isto idem na MD. Za predchádzajúci rok (2021) som bola súčasne SZCO, pracovala som na TPP aj na dohodu. Zo SZCO som nemala prijem, avsak, 8 mesiacov som platila socialne odvody. Z dohody za mna platili NP v mesiacoch, kedy som mala odrobene nieco v danom mesiaci - tiez cca pol roka. SZCO uz ale od 9/21 nie som. Popri tomto vsetkom mi trva cely rok 2021 TPP..samozrejme, splnam 270 dni NP. Otazka ale je z coho sa vyratava vymeriavaci zaklad? Len z TPP alebo aj z TPP a dohody alebo aj zo SZCO aj ked som nemala prijem z tohto pomeru ALE platila som odvody. Ak sa z tohoto niekto vysomari a pomoze mi, budem vdacna 🙏🏼 Viem si totiz vyratat cca vymeriavaci zaklad z prijmov ale ako je to so zivnostov ked som prijem nemala ale odvody platila, je uz pre mna zahada 🥲 dakujem za pripadnu pomoc.

zalka
22. mar 2022

@mich_mich bud presná a zapíš dátumovo od kedy do kedy trvala dohoda ... od kedy do kedy trvalo poistenie szčo a detto TPP ... v tom čo si napísala som sa stratila ja osobne. A z dohody máš pásku? Máš platené nemocenské poistenie? Skontroluj si to. A kedy si otehotnela, a kedy máš nástup na MD a termín pôrodu.

mich_mich
autor
23. mar 2022

@zalka szco bolo platene poistne od 1.1.21 do 1.9. 21(dovtedy mi nevznikla povinnost platit odvody do soc poist), dohoda trva stále od 12/20, mam aj pasky, platili za mna poistenie-z tejto dohody a z tpp mi vyratali aj tehotenske. Tpp mam od 1/21 nepretrzite. Na matersku nastupujem 15.4.

zalka
23. mar 2022

@mich_mich bola ti tehotná k 1.9.2021?
kedy si mala poslednú menzes?