Stalo sa niektorej z vás, že vám dnes neprišla tehotenská dávka?

macka909
13. aug 2021

Ahojte, stalo sa niektorej z Vás že Vám dnes neprišla tehotenská dávka? Dva mesiace dozadu mi prišla normálne naraz aj s podporou a dnes nič , mám na ňu nárok ešte pár mesiacov. Dúfam že nie som jediná a len tak mi ju nezrušili 🤷

jaruska_12
13. aug 2021

@macka909 mne dneska prišla pn + tehotenská dávka ale oni majú 2 výplatne termíny určite ti dôjde 🙂

macka909
autor
13. aug 2021

@jaruska_12 Dva výplatné termíny? To som nevedela, dúfam teda že v pondelok príde , len ma zaskočilo keď tu na MK všetky baby písali že ju už dostali 😖

zanetakovacsova
13. aug 2021

@macka909
@jaruska_12 ale ak jej prišla jedna tak aj druhá mala prísť. Chodí to naraz. Teda pokiaľ ja viem že to pošlú už dokopy.

macka909
autor
13. aug 2021

@zanetakovacsova 😭😭😭 a to môžu ju len tak "prehodnotiť" a zrušiť mi ju bez dôvodu?

zanetakovacsova
13. aug 2021

@macka909 ja neviem.. Stále sa môžem mýliť 🤷‍♀️len čo ja viem to už všetko dokopy posielajú. Ale mali by ste dostať nejaké rozhodnutie alebo niečo podľa mňa.

petamich
13. aug 2021

🤷‍♀️ urcite ti ju nemozu zrusit bez dovodu, ano moze sa stat, ze to skratka naraz nepride - pockaj ci pride v dalsi vyplatny termin alebo tam skratka v pondelok zavolaj

veronice
13. aug 2021

Pockaj do pondelka a ak to v pondelok nenabehne, volaj na socialku. Obcas sa im stane ze sa nieco, zapatrosi/zabudne. Tam ti potom presne povedia co sa stalo.

macka909
autor
13. aug 2021

Ďakujem Vám za ukludnenie budem teda čakať , už som z týchto dávok a všetkých tých vecí ohľadom sociálnej poisťovne na nervy 🤷😄

lilinka88
14. aug 2021

@macka909 podporu a tehotenské vypláca iné oddelenie,čiže vôbec nemusia chodiť naraz. Ak máš výplatu na účet a neprišla dnes, tak potom na konci mesiaca je ešte výplatny termín. Nemáš náhodou teraz niekedy termín pôrodu?

konikkon
14. aug 2021

@macka909 toto tu je kazdy mesiac. 🤦‍♀️ Ukludni sa. Len tak ti tehotenské určite nezrusili. Na vyplatenie majú čas do konca mesiaca, tak pokoj. Určite nikam nevolaj a neotravuj ich.