Schválili vám predĺženú rodičovskú na menej ako rok?

barbora29
24. feb 2012

Mne dnes volali z UPSVaR , ze mi to schvalili do jula, co sa mi zda kratko, mala ma znizenu imunitu, astmu alergie a doktorka ju neodporucila do skolkya az v auguste sa mame ukazat. To si opat musit davat ziadost uz v lete. Dcera mala 15.2. tri roky , do skolky som ju chela dat na skusku v septembri. Dufala som ze mi to uznaju aspon na rok Barbora

katecameron
24. feb 2012

mne schvalili na 18 mesiacov poznam vela mamiciek na PM ale vsetkym to schvalili aspon na 1rok a viac som este nepocul aze na pol roka

janka_pn
24. feb 2012

kamoske to prave pred tyzdnom neschvalili a mne to v okt. schvalili... na rok

gapa
24. feb 2012

mali by minimálne na 1rok. ale ak si dávala žiadosť pred dovršením 3rokov, tak sa berie 1rok od podania žiadosti, nie od dovršenia 3rokov.

alexandra
24. feb 2012

Moja dcera ma tiez bunkovu imunodeficienciu, NK bunky asi na 30percentach, schvalili mi to do 6tich rokov. Ale mozno aj preto, ze som prilozila genezu, dcerka chodila do skoly a infekcie sa stale opakovali, zhorsovali, az sme skoncili s komplikovanym zapuzdrenym zapalom pluc v nemocnici ☹

lilianka851
24. feb 2012

Ja som tiez na predlzenej mame znizenu imunitu opakujice obstr.bronchitidi ekzem ja to mam na 18mes

tinuskaha
24. feb 2012

nam predlzili na 2 roky ale je to asi tym ze maly ma DMO ☹

stanislavao
24. feb 2012

baby, mne prosim poradite v tejto teme, ze kedy a ako ziadat o predlzenie RD? syn je chory kazdy mesiac, ma stafilokoka, prieduskar, atopicky ekzem a dost pochybujem, ze by mi ho zobrali do skolky. 3 roky bude mat v seprembri. dakujem za rady.