Schvalili tych 100 eur jednorazovo, teda cca 75, alebo nie?
Nepytala si sa uz to iste aj vcera?
Včera rovnaká otázka. Snáď sa aj zajtra niekto nezabudne opýtať
nie..... a čo ta to nejako vytrhne z biedy či čo ???? :D treba ist robit...ale chapem su ludia čo žiju z prídavkov...takže asi si z tej vrstvy...
@klarissa25 tak pokiaľ má zo 5 detí, tak to celkom pocíti 😉
@janickacrazy tak to hej.. no je to cele zle nastavene u nas....
@klarissa25 Preco take ponizovanie?poznam rodiny kde obaja partneri pracujú a aj tak maju problem mesacne prezit.bohuzial,na SK mame take platy ake mame.celosystemovo je to zle,ale v momentalnej situácii po zdrazovani: ano,aj tieto Matovicove navrhy niektorych mozu z tej biedy vytrhnut...nikdy by som sa nepovysovala nad niekoho kto je na tom momentalne horsie ako ja.vies,ako sa vravi:karma je zdarma...
Preco na nu hned utocite?Naozaj musite hned kazdeho ponizovat ked sa opyta na peniaze?Polozila jednoduchu otazku,stacilo jednoducho odpovedat a viac to nerozoberat..
@zuzinabila tak tak. Zachvilku sa mi narodi 4dieta,tiez by som sa potesila tomu prispevku. Podotykam,ze manzel aj ja zamestnany🤣
Nemá to byť len pre tych co maju hmotnu nudzu? Myslim že tak to pisali
@zuzinabila suhlas 👏 ešte pred rokom sme boli schopní odložiť 200€ z rodicaku, teraz ledva 50, aj to nie každý mesiac. A to v našej diere sme z tých, čo majú príjem lepší príjem.
@misik14
@zuzinabila *lepší priemer
Vy ste ale mile niektore 🙂 Spravy necitam, ani nesledujem, tato info sa ku mne nedostala, tak sa pytam tu a nerolujem prispevky niekolko dni dozadu, aby som nahodou niekoho neurazila, ze sa opytam dva dni po sebe to iste. Z biedy ma to nevytrhne, chvala Bohu totiz v biede nezijem. Mam 2 deti, to je 200 eur, to najdete kazdy den na zemi, ci zarobite za par hodin? Nezijem z pridavkov, nevyciciavam stat, nie som socka z osady, nemusite ma posielat do prace, lebo cuduj sa svete, ja aj pracujem. Riesit tu z akej vrstvy som...no zeny, niektore asi mate vacsie komplexy, ako ste ochotne priznat. Dakujem za normalne odpovede a tym ostatnym zelam pekny den ;)
Schválili....🍾
Schválili.
nemusíš rolovať niekoľko dní dozadu, stačí dať vyhľadať. Každý deň sa tu dokola opakuje tá istá otázka. Keby to neschválili z čoho žijete?
@martul este raz citaj co som napisala a s porozumenim ;)
schvalili to. ale nedostanes navyse 200€, ale 150€. pretoze to je vramci pridavkov, nie 100+ pridavok.
na jedno dieťa dostane v juni 100e
@matkahelka
@klarissa25 presne tak. autorka pisala, ze dostane plus 200, preto pisem, ze je to plus 150, pretoze 50 by dostala tak ci tak
@matkahelka autorka v prvej vete pise, kolko to bude ;) NIKDE nepisem, ze dostanem PLUS 200
Ved az zajtra maju rokovat!