Ahojte po akom case od podania vam prislo rozhodnutie, ci mate narok na novu tehotensku davku.na internete pisu 60 dni.
Dakujem
@kkovacovak ja som to bola podat priamo na socialke, no bola tam takamila pani ani neskontrolovala ci tam mam vsetko potrebne vyplnene, len, ze aby som to hodila do krabice.a keby mi nechodilo rozhodnutie mam kontaktovat nemocenske, ze oni s tym nic nemaju.
@alica42 no tak už musíš len čakať. Môže ti to prísť o týždeň a aj o 60 dní. Možno sú reálne tie online vybavované skôr ale nemyslím si že by tam bol taký veľký rozdiel keď si to podala osobne.
@alica42 no nemohla ti to skontrolovať,pokiaľ nebola z nemocenského a sama to tlačivo nepozná. Milo ťa informovala kde to máš odovzdať a čo máš robiť ak by nič nechodilo. A hádam vieš čo si vypísala tlačivo dobre,však tam nie je nič zložité... Na rozhodnutie je 60 dní, môže prísť už v auguste, no môže aj v septembri a je úplne jedno ako to doteraz prišlo iným. Môže sa stať,že všetkým príde do 30 dní a zrovna tebe až v septembri, je tam veľa vecí, ktoré to môžu ovplyvniť. Výplatnej termíny sú cca v strede mesiaca a potom na konci. A je úplne jedno či podáš elektronicky, poštou alebo osobne
@alica42 rozhodnutie prišlo neskôr ako peniaze na účet. Peniaze prišli tak cca do dvoch týždňov od online podania. Rozhodnutie asi o ďalší týždeň. Závisí to od toho v akej časti mesiaca si to podala, či online alebo klasicky a hlavne kde. Každá pobočka to vybavuje inak rýchlo ale majú na to 60 dní takže to môže prísť až potom.