Ahojte maminky mam otazku ktoru cast v C skupine vypisat ak dcera ma 3 rocky a nedavam ju do skolky ostava este somnou doma?
Prvé dve kolónky detská doktorka. (tak mi povedala na úrade práce)
Posledné dve kolónky matka/otec (ten, ktorý je doma s dieťaťom) a kde sa zdrziavate trvalý /prechodný pobyt
@tanyag Toto je tlačivo, ktoré sa dáva na vydokladovanie, keď dieťa dovŕši 3r. (či nastupuje do škôlky.....), ak nie píše sa tam rodič, ktorý pokračuje v starostlivosti o dieťa, príp. ak sa stará o neho niekto iný, aby boli vyplácané detské prídavky. pred týždňom som to vypisovala. Nie je to zdravotná starostlivosť, je to starostlivosť o dieťa (čiže škôlka, opatrovateľka, rodič....).
Seba tam napis a adresu svojho.domu
@tanyag Tu sa nemá prečo vypisovať lekár, ani to tam nie je napísane, že poskytovateľ zdravotnej starostlivosti. Je to poskytovanie starostlivosti ako takej, kto sa o dieťa stará, keďže vo väčšine prípadov dieťa nastupuje po dovŕšení 3r. do škôlky. A nemusí to byť len rodič, môže tam byť aj babka, dedko, teta.... ak je s dieťaťom niekto iný počas dňa ale nevykonáva to na základe živnosti.
Vypis iba A, a B a lekara ktory to ale nemusi vobec potvrdit, staci ho tam len napisat.
@kajetana500 to posledne, napis tam seba, a adresu kde byvas/te, doma
Baby keď malo dieta 3 roky, chodi do skolky mám niečo niekam hlásiť?
@zuzuliennka1 ďakujem
@kajetana500 Asi ti už máš vyplnené, ale takto to má byt vyplnené:
“Pokiaľ dieta navštevuje MŠ, vypíšte v časti „C“ prvé 2. riadky, pokiaľ sa o stará osoba na základe živnostenského oprávnenia – vypíšte údaje o osobe v strede časti „C“, pokiaľ je starostlivosti rodičov alebo starých rodičov, vyplňte v časti „C“ posledné 2. riadky.”
Maly mal minuly víkend 3 a o týždeň na to má už doma hľadali z upsvar… a takto mi to pani poslala do emailu
Fyzická osoba, ktorá vykonáva..... (bez živnosť.oprávnenia)- napíšete tam seba (ja som písala adresu nášho trvalého pobytu).