Dobrý deň. Prosím vás je tu niekto kto sa v tom lepšie vyzná a vedel by mi poradiť?. Ide o to že v prihláške do škôlky sme písali adresu kde ešte bývame v dedine ale v maji sme kupili byt v meste tak logicky podávali sme prihlášku tam do mesta do spádovej škôlky lenže trvalý pobyt stále sme mali ešte na dedine . Zmena bydliska nastala až teraz ale čo ma trápi že na rozhodnutí z mesta je ešte adresa kde sme bývali v dedine neviem čo.vsetko treba k rozhodnutiu podať alebo ako postupovať. Ďakujem snáď som to správne vysvetlila
Možno stačí ešte obvolat škôlky okolo v meste a možno vám dieťa zoberú 😉
Myslim, ze to nebude vadit. Zamestnanci si overia sucasny TP a ci spadova skola je podla TP. Ak to bude sediet, nemal by byt problem s tym. Pripadne prineste aj potvrdenie o zmene TP.
@lubka_001 Dobry den. My sme uplne ten isty pripad, pisala som kvoli tomu na socialku a povedali mi, ze to budu posudzovat individualne, ze neviedia mi dopredu povedat, ci to bude schvalene. Tak idem skusit podat ziadost a uvidime. Ale podla mna na to mame narok, podavat prihlasku v mieste predosleho bydliska nemalo zmysel ked sme sa prave stahovali a preco by 4 rocny nemal mat narok na skolku alebo prispevok.. este ani jeden rok nechodil do statnej a bude mat v oktobri 5. Drzme si palce 🙏
@lubka_001 treba len zdvihnúť telefón alebo ísť osobne do škôlky a povedať čo je vo veci. Žiadna veda.