Ahojte 🙂 neviete nahodou mi poradit ako je to s vyplacanim rod.prispevku ked sme sa narodili v januarii?? Za januar dostaneme peniaze vo februari a za februar v marci??? Dako sa v tom nevyznam.. dakujeeem 🙂
Nie v januari som stihla lebo sme sa narodili prveho.. preto tan zmetok.. teraz nam prislo tych 203 eur ale neviem za aky mesiac.
tak to by malo byt za januar, RP ide mesiac pozadu, a okolo 15.3. dostanes za februar
Pridavky zatial nedosli.. ale hlavne ze uz viem ze sa ti vyplaca mesiac pozadu. Dakujem! 🙂 🙂 tak aj pridavky potom idu mesiac pozadu?
Vsetko som stihla v januari.. len som si to mudra dala poslat sekom... cize netusim ani kedy to chodi postou 🙂
Ale aj tak dakujem, pomohli ste, hned mam jasnejsie 🙂
ahojte mamicky aj ja si prosim o radu 🙂 chcem sa spytat rodicovsky kedy mi pride ked ja som mala ist na MD ale nemam nanu narok teraz neviem kedy mi pridu peniaze lebo nik sa ma nepytal coa ako a ja sa v tomto nevyznam :/// tak ja neviem ci mi dojdu peniaze alebo nie alebo co cela som zmetena :/// prosim vysvetlite mi to :/// dakujem vam 🙂 😉
@rakheta ak si ho vybavovala teraz tak v marci dostanes aj za januar,februar,...