Rodičovský príspevok a zdravotná poisťovňa

matkaba
11. apr 2013

ahojte, chcela by som sa opytat ci mam narok na rodicovsky prispevok aj ked nemam vyplatenu zdravotnu poistovnu? lebo sa mi dostalo do usi ze stim budem mat problem, ze nebudem mat na nu narok, kto by mi vedel poradit prosim. vopred dakujem 🙂

sisaha
11. apr 2013

@matkaba a je problem si dlhy vyplatit? Ci vsetci chceme iba brat, ale povinnosti si plnit nikto?

zuzulica
12. apr 2013

@matkaba Neviem o tom,že by skúmali,či máš v zdravotnej poisťovni všetko ok.To by bol problém,keby si žiadala o materskú a nemala všetko vyplatené v sociálnej poisťovni.Ale ak sa ti dá dohodni sa so zdravotnou poisťovňou a začni to splácať skôr ako na teba pošlú exekútora a budeš musieť zaplatiť raz toľko 😒

matkaba
autor
12. apr 2013

@sisaha ako hnevat sa hned nemusis, ja som to zistila nahodne ze tam mam nejaku pozdlznost a nie ze som to naschval neplatila

sisaha
12. apr 2013

@matkaba ved ja sa nehnevam... , tak ale zistila si, uhrad to a nemusis sa obavat, ze by ti to niekto stopol..

matkaba
autor
12. apr 2013

@sisaha ano ale ja som to zistila ked som prisla o robotu a som v osmom mesiaci tehotenstva a nemam tolko penazi na to aby som to mohla uhradit,

pupawka800
13. apr 2013

Ahojte.potrebujem pomoct nachadza sa tu nieaka zienka ktora robi na urade poistovni alebo socialky??? potrebujem sao nieco poinformovat..prosim....