Ahojte, ako je to teraz s prácou počas rodičovskej dovolenky? Syn má 18 mesiacov a črtá sa mi práca na trvaly prac.pomer. Budem mat narok na rodičovský príspevok ak budem zaroveň zamestnaná? Ďakujem za rady!!!
Ahoj,tiez som na RD a od januara sa vraciam spat do roboty na povodne miesto na TPP,mala bude mat vtedy 20 mesiacov, a pokial mam spravne informacie,da sa pracovat a zaroven poberat rodicovsky prispevok.
Dakujem. nasla som odpoved pomocou vyhladavaca 🙂
Neviete ako je to s dohodami popri rodičovskom? Ja som nenašla odpoved podla google. Lebo su tam zmeny. A pozor si dajte aj na to, lebo teraz z rodič. ide asi z priemerneho platu na dochodok a potom Vam nebudu platit zo soc.poist. dochodok ale z prijmu. A to sa ja bojim, ze si teraz zarobim napr. 100 e. a na dochodok mi neprispeje stat ale len z tej dohody to po novom pojde. Ze pracovat mozeme to viem aj poberat rp. Ide mi o odvody.
@sebokani, na túto tému už existuje množstvo diskusií. Pozri sem: http://bit.ly/PQl5ee
Mário Šmýkal
Asmira Team
@sebokani staci si to zadat do google, alebo aj sem do vyhladavaca...je to mozne o RP neprides