Rodičovský príspevok a exekútor

vaneska221
16. feb 2024

Ahojte chcem sa spýtať priateľ ma exekúcie čize tazko sa zamestná riešime bankrot takze chcem ísť ja do zamestnania a priateľ by poberal rodicak ma nato pravo exekutor

dadaa1234
16. feb 2024

Aký je pri exekútorovi problém zamestnať sa? Nazvime to pravým menom, problém je začať splácať dlhy.

viestta
16. feb 2024

Nechapem ako chcete riesit exekucie bez prijmu. Preco by mala byt exekucia prekazkou zamestnat sa? Jaj, chapem, robil by len na exekucie, vyhodnejsie je vyhlasit bankrot, nech veritelia utru hubu. Tak im treba ked dali uver financne negramotnym.

klarissa25
16. feb 2024

Prekážkou zamestnať sa je lenivosť nie exekútor..

veronikam33
16. feb 2024

Exekútor nemôže siahnuť na rodičovský príspevok, no ak si dá peniaze zasielať na blokovaný účet, exekútor mu tieto peniaze nie je povinný odblokovať. Je moznost dať si ich zasielať poštou.

elis248
16. feb 2024

Kopec ľudí pracuje a má exekúcie a dlhy. Radšej nech sa zamestná a postupne spláca dlhy. Rodičovský príspevok je len do 3r veku dieťaťa príp. 6r. A potom čo?

blondiee83
16. feb 2024

Narobit si dlhy, to ano. Splacat ich, tak to uz nie. By som Vas palicou hnala aj do dvoch prac a nie sa vyhovarat, ze nemoze robit, lebo, lebo, lebo. Lenivost nadovsetko.

domka222
16. feb 2024

Milá vaneska, zamestnal by sa ľahko. Len na rovinu povedz,že nechce splácať nič. Sa čudujem, že ty ho chceš ešte kryť. Len aby ťa to s takým chlapom do budúcna ešte nedobehlo

katy084
16. feb 2024

Tak pokiaľ dobre viem, nie nesmie siahnuť na rodičák,ale pozor nato,že nedat si posielať € na jeho účet inak dlh bude strhavat...samozrejme kym nebude vyhlásený bankrot

lubkavargova1
16. feb 2024

@domka222 dobehne, len ona este nevie....a potom bude plac a hrosie slzicky

alickapusinka
16. feb 2024

Ak sa schválne nezamestná a vyhýba splácaniu dlhov tak nemusí mu byť schválený osobný bankrot. Jednou s podmienok je aby pravidelne splácal ak má exekútora aby sa s ním dohodol na splátkach .ON tak oklame sám seba a nie že mu schvália bankrot. Bankrot schvália za určitých podmienok. Tvoj priateľ by mal navštíviť centrum právnej pomoci a tam mu všetko vysvetlia. Ale ak sa schválne vyhýba plateniu tým že sa nezamestná ono ho to počká aj v starobe budú mu strhávať s dôchodku.

lubkavargova1
16. feb 2024

Ani len netusis mila utorka, ako dokaze exekutor byt svinucha a siahnut aj na majetok, pekne pride zaklope, onalepkuje a spise majetok a potom bude sranda z toho ako sa vylizes hm..je pravda, ze vcasina nechodi, lebo maju ine paky..ale vedz ze dokazu vstupit do socialnej poistovne do databazy a pravidelne sleduju svojich zverencov a v momente sihanu ako supy...

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz