Pekný deň prajem, prosím Vás ešte tu asi táto téma nebola a ak áno, tak ospravedlňujem sa. Má prosím Vás niekto výplatnú tabuľku na rodičovský príspevok? Ďakujem, minulý rok mi to veľmi pomohlo si veci naplánovať, čo kedy a kde zaplatiť. Ďakujem 🙂
Smiem sa Spýtať ktorý stĺpik mám kukať na vyplácanie rodičaku
@monika251999 stredný
@macik9999 ďakujem
Dávky sa vyplácajú zväčša medzi 12.-15. dňom v mesiaci, tak si naplanuj platby najskôr na 15. a nemusíš riešiť výplatu RP 🤷
@lilinka88 staraj sa o seba a svoje povinnosti. Budeš mať krajší život 😉 ja sa pýtam pre svoje potreby nie tvoje
Ty sa o môj život nemusíš báť, je dosť krásny na to, aby som nemusela zisťovať, kedy mi bude vyplatená dávka
@dagas čo konkrétne? Že som napísala kedy sa vyplácajú dávky? Dlhé roky je štandard,že sociálne dávky sú na účet splatné 15. v mesiaci, keď to vychádza na víkend, sú splatné posledný pracovný deň pred víkendom. To je fakt. Môže sa čokoľvek stať a splatnosť sa z 12. posunie na 15., potom čo autorka urobí? Tieto otázky sa tu opakujú každý mesiac a odpoveď je stále rovnaká - splatnosť je 15...
A ak sa nemýlim, zákonná lehota na vyplatenie je do konca nasledujúceho mesiaca, takže by som sa určite s platbami nespoliehala na nejakú tabuľky kolujúcu po nete a riadila sa termínom 15.
@veronika_sk000 ďakujem krásne 😊
Ale bola