Ahojte, s manželom sme sa zhodli že nechceme jedináčika a teda že by sme ešte chceli jedno dieťa. Aktuálne som na rodičovskej, mala má 9 mesiacov, a my uvažujeme či sa poponáhlať aby to bol retazovy pôrod alebo počkať, vrátiť sa do prace a niečo odrobiť aby mi vyšla nejaká materska. Aktuálne by mi zrejme materska nevyšla, neviem sa z toho vysomarit:
Som na TPP od roku 2017, z tejto prace mi aj vyšla materska ktorú som poberala s dcérkou a pracovný pomer naďalej trvá. Lenže ... keď som bola tehotná prišla pandemia a v cestovnom ruchu sme prakticky prišli o prácu, a aby nás nemuseli prepúšťať tak sme šli na polovičné úväzky a z tohto polovičného úväzku som odchádzala na materskú ... takze moja otázka ... ak by som mala retazovy pôrod tak materskú mi počítajú z predpokladaného príjmu toho polovičného úväzku? Čiže prakticky mi materska nevide lebo polovičný bol cca 400€ v hrubom... alebo sa to počíta nejako inak? Pripadne viem si to nejako ošetriť aby mi zas vyšla normálna materska? Som stratena... ďakujem za rady
caro retazoveho porodu je prave v tom, ze nemozes mat matersku nizsiu ako bola prva - takze budes mat taku istu alebo vyssiu ak by to vyslo (co asi nie je tento pripad)