Ahojte baby, kto mate skúsenosť s čerpaním rekreačného poukazu počas RD? Alebo vôbec-dá sa to? Bola som v tej práci zamestnaná pred materskou, uz uplynuli 2roky, práve som na RD a zaujíma ma, ze ci mam nárok aj počas RD na tento rekreačný poukaz.pred tým ako sa opýtam na HR, prišla som sa spýtať tu že či niekto mate info ako to funguje
ak má tvoj zamestnávateľ viac ako 49 zamestnancov, tak nárok máš
@sasa1310 áno má, je to korporat
Ahoj neviem ako v inych firmach, ale ja som si musela tie 2 roky realne odpracovat az potom som ho mohla cerpat
tiez mam skusenost, ze si to vysvetluju po svojom a sice mas narok aj pocas RD ale iba v pripade ak si pred nastupom na matersku odpracovala dva roky, takze skus sa informovat ako to mate vy
Ano mas narok normalne a 100%prispevku
Ja pracujem v štátnej správe a áno - počas RD som si mohla uplatniť rekreačný poukaz 🙂
Už som im napísala, odpisu ale najskôr v pondelok... Ono ja som 2roky u nich dovŕšila akurát cez MD, cize pred nástupom na MD som u nich nemala odpracované 2roky... Uvidím čo odpisu ale ďakujem vám zatiaľ všetkým 🙂
Autorke, pracovný pomer musí trvať 2 roky. Nie že musíš mať odpracované 2 roky. Takže ak by trvali na tom, že musíš mať odpracované, porušujú zákon. Treba ich na to upozorniť.
Áno mas narok