ahojte baby, neviete nahodou? obec gabcikovo prispieva na dieta po narodeni nejakou (symbolickou) ciastkou???
ahoj kira - ja som sice neni z Gabcikova, ale este som o takom nepocula. Vacsinou je to v nejakych socialnych pripadoch alebo tak. Alebo podla mna automaticky asi tazko. Aj ked by to bolo mile... Vsak skus cinknut na obecny urad a opytaj sa. My sme u nas v dedine akurat dostali blahozelanie od starostu 🙂
no dakujem...ale viem ze to existuje..v urcitych mestach aj obciach (je to na danej obci, meste)...no hej, asi sa budem musiet opytat 🙂 . Viem, ze to automaticke nie je, a ze to ked tak treba riesit cez obecny urad...len som sa chcela informovat, ci nahodou niekto o tejto moznosti v gabcikove nevie. 🙂 ale dakujem ti za reakciu
ahoj kira , ja som z Gabcikova , ale este som nepocula o takejto moznosti , aj ked moja svokra je sestricka nic mi nespominala.....asi tazko , ale mozem sa ti poinformovat ak chces.... 😉
Ty si z Gabcikova???
ahoj 🙂
ano som z gabcikova...od 9.7.2008 tu mam trvale bydlisko 🙂 .
neviem ci sestricky musia vediet tuto informaciu,ale ak mozes, skus mi to zistit...budem ti vdacna. 😉
jo a...som rada, ze sa niekto ozval..som sa zlakla, ze tu nikto nie je z gabcikova (alebo aspon z blizkeho okolia). 🙂
Ahoj , pytala som sa svokry a ona to zial nevie , a ani o tom nepocula..... 😉 , ale mam par kamaratok ktore uz maju baby(rodili v tomto roku) a tak sa ich spytam ci nieco dostali.ale pochybujem , gabcikovo nie je az take stedre..... 😒 .maximalne dochodcom dava nejake peniaze na vianoce(za odvoz smetí-maju to zadarmo)ale o nicom inom neviem.sice aj ja mam tu trvale bydlisko ani nie 3 roky. 😲 .a inac odkial si??kolko mas rokov asi sa aj z videnia pozname(gabcikovo zas nie je takle velke)-a tvoj manzel je Gabcikova 🙂 😉
myslim, ze sa nepozname 🙂.
vlastne som si takmer ista...ani jeden z nas nie je odtialto. a este sme poriadne ani nikde neboli. 😅
ale ono sa to zmeni, ekd bude mala na svete...(caste prechadzky).
dakujem ti za ochotu...aj som si myslela, ze gabcikovo tak stedre nebude, ale za pokus to stoji 😉
naozaj tu nikto nie je kto by sa vedel vyjadrit k teme?