Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako dlho ste čakali na vyplatenie príspevku pri narodení dieťaťa po podaní žiadosti úradu práce? A taktiež či o tom príde aj nejaké rozhodnutie z úradu? Žiadosť som podala na konci marca a zatiaľ mi nič nedošlo, aj keď pani z úradu povedala, že je všetko v poriadku a príspevok vyplácajú najneskôr mesiac po podaní žiadosti. Tak neviem či to ešte príde alebo nie. Ďakujem
Počkaj do konca mesiaca, ak to nepríde tak choď znova na úrad sa na to spýtať, pokiaľ máte papiere v poriadku tak nie je dôvod aby vám to nevyplatili
@xstankax mne prišli peniaze mesiac nato ako som požiadala. Ja by som určite zavolala že čo je.
Ja som podávala 17 marca a minulý mesiac mi povedali že je to schválené ale neodoslané a dnes mi povedali že mi to zajtra odosielajú.
@xstankax výplatný termín je okolo 15. v mesiaci, vypláca sa v nasledujúcom mesiaci
ešte rozhodnutie o priznaní sa neposiela
Ahojte baby, chcem sa spýtať, či sa žiadosť a rodičovský príspevok môže poslať na úrad aj poštou. Máme trvalý pobyt v MT ale žijeme v BA, tak je to pre nás celkom boj to tam ísť osobne vybavovať nakoľko teraz s malým (2mesiace) vlakom nepôjdem a manžel pracuje, takže autom až v piatok poobede, čo nič nevybavím. Ďakujem za info
@xstankax ja som podavala 1.4. a tiez este nedosiel