Príspevok od štátu na opatrovateľku

love232
25. jún 2012

Ahoj chcela by som vediet blizsie info ako to vlastne funguje atd...AK mate neake info alebo niekto kto ten prispevok vyuziva dakujem za radu 😅 🙂

kaktusik007
27. jún 2012

hod si do googlu prispevok na starosltlivost o dieta - vyplaca urad prace, socialnych veci a rodiny
a potom aj tu vo fore je o tom kopec info, staci pohladat
@love232

love232
autor
27. jún 2012

Aaj mno Oki vsak aj na urad som chcela ale furt mi nevida vas dakujem 🙂
@kaktusik007

mi75
12. júl 2012

O akú opatrovateľku sa jedná? Ak plánuješ zveriť svoje dieťatko vo veku do 3 rokov opatrovateľke, ktorá má za týmto účelom zriadenú živnosť, môžeš požiadať UPSVaR o preplatenie nákladov s touto starostlivosťou súvisiacich. Maximálna suma je 230 Eur . UPSVar-u predkladáš svoju pracovnú zmluvu ( resp. doklad, že si nastúpila do práce ),dohodu o opatrovaní dieťaťa, kópiu živnostenského listu opatrovateľa a každý mesiac pokladničný doklad alebo výpis z účtu so sumou, ktorú si skutočne na opateru vynaložila. Spätne Ti náklady budú preplatené.

beatam
5. sep 2012

Dobrý den.Ja ako opatovatelka so živnostou dávam mamičkám každý mesiac kopiu faktúry a kopiu príjmového dokladu.S týmito dokladmi mamička každý mesiac príde na úrad práce a ten jej následne preplatí sumu 230eur.

vanda2012
18. okt 2012

aku sumu musim zaplatit opatrovatelke , aby mi urad prace preplatil najvyssiu sumu, teda 230eur?

simca06022011
18. okt 2012

@vanda2012 aspon 230eur

simca06022011
18. okt 2012

K tejto teme: neviete ako je mozne mat opatrovatelku bez zivnosti? Ja by som si ju aj zamestnala, ale nenasla som nikde ci fyzicka osoba moze byt zamestnavatel 🙂

raslik
13. jan 2013

Na to sa treba jednoznačne opytat. Co sa tyka informácie o prispevku viac si môžete pozrieť na tomto linku: http://www.strazimdeti.sk/nieco-o-mne/#upsvar