Prosim vas,pocula som,ze je mozne dostat peniaze na dieta,ktore je skolopovinne a rodic je nezamestnany.Dieta chodi poctivo do skoly,nema ani jednu hodinu neospravedlnenu,mate s tym nejaku skusenost???da sa to aj spatne vymahat od uradu práce za miluly rok?Diky
@mmmmisicka povinnosť riadne sa starať o dieťa a teda aj dbať na plnenie povinnej školskej dochádzky je v zákone daná každému rodičovi, je to vaša povinnosť, nie záslužný čin, za ktorý by ťa mal štát ešte aj odmeniť. Zanedbávanie povinnej školskej dochádzky je naopak trestné a trestne postihnuteľný je práve rodič.
To by sme si asi mali všetci, ktorí chodíme poctivo do práce a nemáme vymeškanú ani jednu neospravedlnenú absenciu, mali pýtať nejaký príspevok?
@mmmmisicka tak,ale byt nezamestatny rok a nieco je dost,nie je to.trochu nezodpovedne? Akoze iba cakat a vymahat pridavky,fuuuuuu. A nie nie su prispevky za dobru dochadzku. Skor sa tes,ze mas zdrave dieta a miesto.rozmyslanim ako vymoct statne davky sa poobzeraj po praci
@mmmmisicka v hmotnej nudzi mas nejake naroky - ulavy na poplatkoch za stravu v skole a na cestovne do skoly tusim tiez (ak je to "medzimesto" ... ale teda stat nedava peniaze len za to, ze deti chodia pravidelne do skoly, to je kravovina ako voda v kosi.
... nejde odoslat bez obrazku ...
Precitajte si clanok co som dala link, takyto prispevok existuje, ma svoje podmienky kedy sa da poziadat
@fokuska mas pocit,ze kazdemu,kto je v evidencii ako uchadzac o zamestnanie a to vyse roka by sa malo este aj platit zato,ze sa stara riadne o dieta....😁 ja som nepostrehla,ze autorka spomina ,ze je v hmotnej nudzy...
@fidorka7 Aha takto, ok nevedela som ze sa to menilo.
@maciatkolulu Omg jasne ze nie :D len som myslela ze autorka si to myli, ze mysli ten prispevok a nema jasno v podmienkach.
Ale teda fidorka pise ze je to uz inak 🙂
🙂