Prišli vám už Prídavky?
Prave teraz
áno
Kazdy mesiac ta ista otazka, uz je to az smiesne 😀 Paneboze, ved si pockajte, preco by ste mali byt o ten prispevok ukratene? On pride! Troska trpezlivosti predsa 😀
@mon2523 Áno to je každému jasne ale sú mamicky ktoré už majú možno pár centov na úcte a čakajú na tie peniaze aby mohli ist na nakup…. Takze viem to pochopiť prečo sú “nedockave”
@kristinka92 ale to ze mne dosli im ucty nezaplati
@really8 Ale vedia že ak majú rovnaku banku tak im prídu za chvíľu, alebo minimalne dnes a nie v piatok napríklad..
@kristinka92 no z otazky a odpovedi autorka nevie kto ma aku banku.
Kedy už ľudia pochopia,že to nie je o banke?🤦🏻♀️
Pred hodinou
všetky prijímajúce banky majú rovnakú povinnosť pripísať peniaze na účet v ten deň kedy ich dostali
a odosielajúca banka má povinnosť poslať peniaze do 1 pracovného dňa od zadania pokynu na platbu/dátumu splatnosti
Takže ak úrad zadá platbu v utorok, štátna pokladnica ich v stredu ráno pošle do cieľovej banky a cieľová banka ich v stredu doobeda pripíše na účet.
Ako úrad rozdelí platby, ktorý deň komu pošle (ak všetkým neposielajú v jeden deň) či je to podľa abecedy alebo podľa krajov neviem, ale určite netriedia príjemcov podľa banky a mesta.
@alofinka Áno dnes prišli,asi záleží aj akú máš banku.Niekomu prídu doobeda, ostatným zrejme až po 12 tej.Neviem ja som mala pred 10
Časť poslali, Časť nie. Zaujímavé, väčšinou to chodí všetko spolu.
@alexis617 dobrý deň a už vám prišli? Mam VÚB a ešte nič
@mirkazajka ani mne ešte neprišli
@alexis617 okí ďakujem za info už som sa bála ze niekde je chyba.
Ani mne,,mam slsp
@alofinka majú predsa čas do piatka....každy mesiac ta ista otazka...vždy prídu