Prosím vás prišli vám prídavky ? Mne chodia 12-13. Dnes je 15. Ešte mi nic neprišlo. Majú výpadok ? Nikdy som sa nestretla s tým že takto meškajú. Diky
V piatok
@patka06
A čo môže byt za problém ? Mám tak volat ? ? Nechápem tomu
V piatok
volať ÚPSVaR
Predpokladám, že dieťa nie je na VŠ
Kolko rokov ma dieta?
No už som volala. Neskoro natiekli pre stredoškolské deti takte až koncom mesiaca. Pekný deň.
Nie neprišli, pozerala som posledné mesiace a chodili 12 alebo 13. Jedno dieťa je síce VS, ale ďalšie ZŠ a MS.
@oriesocek vysokoškoláci im nabiehajú do systému neskôr a vyplácajú sa potom až v októbri. urýchlila som to tak,že som pani na UPSVaR poslala mailom potvrdenie o dennom štúdiu na VŠ,čo mi syn poslal..neprišli mi teraz ani na dcéru (16r), ktorá je na gymnáziu, ale ze budu vyplácať ešte v druhom termíne,tuším 23.10.
@stro pretože mám stredoskolacku, ktorá mala minulý rok 16 rok(skončila jej tým pádom povinná školská dochádza) a syn je na VŠ. Tak im to akoby neskor nabeeha do systému. Na syna by mi prišli až v novembri, ale poslala som pani na UPSVaR potvrdenie o dennom štúdiu na tento školský rok,tak som to urýchlila a vyplatia mi aj na neho ešte tento mesiac.
Mne neprišli, pozerala som. Tým, že mám jedného syna na vs, tak to asi stopli aj pre mladšie deti, kým nedoriesia
@stro áno,prišli mi 25.10. Ako som písala, na dcéru by mi prišli v tomto termíne automaticky a u syna som to urýchlila tým, že som pani na ÚPSVaR poslala potvrdenie o dennom štúdiu na VŠ,ktoré dostávali na fakulte. Inak by mi na syna prišli až v novembri,keďže im to neskôr nabieha do systému.
Prišli v piatok