Prišla dnes niekomu už materská náhodou?
mne nedosla OCR este inym ano,... OCR tiez vyplaca SP...asi zavisi od banky, aku mame.
@bublinka1426 nezáleží od banky - záleží od pobočky kedy vypláca - ide to zo štátnej pokladne - tá vypláca všetkým rovnako - im je fuk akú máte banku.
@bublinka1426 nezavisi to vobec od banky ale od pobocky Socialnej poistovne a kedy da pokyn na uhradu 🤷♀️ kazda banka pripise platby akonahle ich ma k dispozicii (resp. pocas intervalov daneho dna v akych platby pripisuje), ziadna ich nedrzi o den dlhsie alebo kratsie atd.
@petamich aha OK tak som zasa mudrejsia. mne vsetko vzdy pride neskor :D tak asi maju toho vela u nas. diky
@alenah31 Ouk uz to plne chapem.
@bublinka1426 nasa pobocka BA nikdy neposiela skor ako 14. aby to 15. bolo v banke prijemcu 🙂 ja uz som zvyknuta 😂
@petamich detto som Ba. takze asi chapem uz preco.
@alena1994 nie nedrzi, to vobec nie je pravda a neviem, kde na to ti ludia, co siria takuto informaciu prisli, to tak mozno bolo v minulosti, ked rano musela prist na back-office tetuska a tukala a tukala, odvtedy sa ale doba kusok posunula a vsetko je automatizovane, banka pripisuje platby ako prichadzaju - niektora instantne napr. MBank, niektora v tranziach resp. intervaloch, atd. ale nie ziadnych 24 hodin si ich nedrzi, kedze medzibankova platba musi byt pripisana najneskor na druhy den 🤷♀️
@alena1994 nie nefunguje 🙂 pracovala som v troch slovenskych bankach a ucet som mala v tej dobe zalozeny v kazdej konkurencnej banke, ked som si ako clovek zodpovedny za produkt testovala ake ponuky sluzieb, ktora banka zasiela aktivnemu klientovi a do dnes mam ucet vo viacerych bankach, ziadna banka peniaze 24 hodin nedrzi
Aj ja pracujem v banke a ziadne zadrziavanie platby sa nevykonáva 🙂
Neprišla, dnes už ani nepríde, kedže mne banka pripisuje 10-11:00.
@misinka0611 aj mne tak.
@alena1994 ano
Čaute baby prišla Vám už materská? Dnes ďakujem 🙂
@bublinka1426 Dobre ďakujem
@nataliavachova posielali dnes davky tak verim ze aj materske.
Mne neprišla ocr a volala som teraz do SP, že mám čakať po 20...trošku to naserka, pred vianocami, keď čakáte na jediny príjem-myslim materskú 😩
@alena1994 mne len prídavok. Rodičak ešte nie