Ahojte mam dcéru a kompletným razstepom pery, mäkkého a tvrdého podnebia plus perimembranozny defekt komorového septa. Ma za sebou 3 operácie v o veku 20 MESIACOV.Plus bude mať pravdepodobne uzatvorený aj defekt na srdiečku. Navštevujeme logopéda, kardiológia, ORL, plastickú chirurgiu, neurológiu,nefrologiu, celustnu ortopedicku...myslíte že je šanca aby mi predĺžili rodičovsky?
podla mna nejde ani tak o mnozstvo diagnoz ako o fakt, ci ti doktori a upsvar ci kto "uznaju" ztp... Aspon si myslim, ze to nie je o nejakej svojvoli, ale predlzena rodiovcska kvoli "nepriaznivemu zdravotnemu stavu dietata" ma asi svoje presne pravidla... opytaj sa na upsvare (ale ktovie ci ti odpovedia ked ma este len 20 mesiacov...).
Nasemu na razstep nedali vobec, ani ich to nezaujimalo...ani na PAS mu najskor nedali az ked som sa odvolala tak mi schvalili...dokladala som spravy od plastickeho chirurga, ORL - foniater, psycholog, logoped, kardiolog , hematolog, neurolog
známej predĺžili o rok, nakoľko jej decko bolo častejšie choré...myslím ,že tebe predĺžia, pretože to je diagnóz až až...len prečo to už riešiš teraz, keď to stačí cca 3 mesiace pred skončením riadnej RD...
@ljarabek bože môj veď ma toho toľko drobček podľa.mna áno ...poznám ženy čo majú predĺžený len kôli častej chorobnosti dieťaťa a nie toto...držte sa! 💟