ahojte, prepláca ÚP jasličky na Bazovského ulici v Nitre (na Klokočine)? ďakujem
ahoj, no aj mi davame maleho od septembra do jasliciek na bazovskeho ..🙂)....ja nastupujem od septembra na matersku s druhym babom....tak dufam ze to nebude problem ked nam preplatia jasle,cize rusime rodicovsky ale budem dostavat matersku na druhe babo.....som to nebola osobne zistovat len co mi hovorili zname a co som citala na nete....
Tu si pozri podmienky, ci splnate: http://www.employment.gov.sk/prispevok-na-staro...
Stat Ti poskytne prispevok na starostlivost o dieta, pokial si zamestnana, az do vysky 230€ mesacne (podla preukazanych vydavkov - cize musis doniest potvrdenie, kolko realne mesacne za jaslicky platis, podla toho by Ti tu sumu mali preplatit az teda do tych 230€ - ak platis viac, tak Ti ten rozdiel nepreplatia). Dietatko musi mat menej ako 3 roky. Ale v takom pripade prides o rodicovsky prispevok (neda sa to poberat sucasne) - cize ak platis za jaslicky menej ako je rodicovsky prispevok, tak sa Ti to ani neoplati...