Prepláca úrad práce jasličky v Nitre?

danik1505
7. aug 2013

ahojte, prepláca ÚP jasličky na Bazovského ulici v Nitre (na Klokočine)? ďakujem

katrinka8
7. aug 2013

Tu si pozri podmienky, ci splnate: http://www.employment.gov.sk/prispevok-na-staro...

Stat Ti poskytne prispevok na starostlivost o dieta, pokial si zamestnana, az do vysky 230€ mesacne (podla preukazanych vydavkov - cize musis doniest potvrdenie, kolko realne mesacne za jaslicky platis, podla toho by Ti tu sumu mali preplatit az teda do tych 230€ - ak platis viac, tak Ti ten rozdiel nepreplatia). Dietatko musi mat menej ako 3 roky. Ale v takom pripade prides o rodicovsky prispevok (neda sa to poberat sucasne) - cize ak platis za jaslicky menej ako je rodicovsky prispevok, tak sa Ti to ani neoplati...

nikoletaa2
17. aug 2013

ahoj, no aj mi davame maleho od septembra do jasliciek na bazovskeho ..🙂)....ja nastupujem od septembra na matersku s druhym babom....tak dufam ze to nebude problem ked nam preplatia jasle,cize rusime rodicovsky ale budem dostavat matersku na druhe babo.....som to nebola osobne zistovat len co mi hovorili zname a co som citala na nete....