Ahojte ,vie mi prosím vás niekto poradiť , predlžovala som si rodičak zo zdravotných dôvodov ,ale zamietli mi ho ,chcem sa odvolať ,viete mi poradiť čo má odvolanie obsahovať.Dakujem
@misa1308 syn má 1 obličku menšiu, pracuje na 7%. Mal aj reflux moču a opakované zápaly močových ciest a obličiek, raz sepsu, od jeho 4 mesiacov do 2,5 roka sme boli 12 krát v nemocnici. Musím odklopať, už s tým problémy nemá, čiže aj keby som neotehotnela, už by som o predĺženie nežiadala, nakoľko našťastie už nebolo potrebné.
@mima343 no odvolanie môžeš poslať, ale pochybujem, že ti schvália na tie diagnózy, čo si písala. Neviem odkiaľ si, ale u nás na také neschvaľuju.
@janickacrazy už som ho mala predĺženy ak má dieťa každý mesiac antibiotiká tak je to dosť a zihlavku 7x za rok
@mima343 veď v pohode, vravím, že veľmi záleží od posudkoveho lekára, kamoška mala to isté ako vy a neschválili jej nič, musela ostať doma bez peňazí, lebo malá bola neustále chorá
@mima343 neviem síce poradiť, len sa chcem opýtať, kedy ste to podávali, kedy vám prišlo rozhodnutie, ja už čakám 3 týždne a zatiaľ nič