Predĺžený rodičovský príspevok zo zdravotných dôvodov

11. júl 2024

Autizmus
Oslabená bunková imunita
Histaminova intolerancia
Zápcha
Narušená komunikácia
Myslíte že nám schvália? 😌

bublinka1426
11. júl 2024

co tak opytat sa lekarky?
pri tolkych diagnozach zbytocne polozena otazka.
uz len na autizmus nepoznam nikoho komu neschvalili.

iwesska
11. júl 2024

Predlzeny rodicak kvoli HIT a zapche?? 😳 Urcite nie. Jedine z tohto zoznamu,co by ti mozno,snad, asi mohli schvalit je oslabena bunkova imunita a autizmus,ak chodite na imunologiu/neurologiu.

alickapusinka
11. júl 2024

Mám kamarátku a jej dcérka je v liečbe ako onkologická pacientka neschválili jej až ak zavolala lekárka z onkologie tej druhej lekárke tak jej potom dali ale nechceli jej dať. Tieto choroby podľa mňa nie skúsiť môžeš ale pochybujem.

iv007
11. júl 2024

Zapcha je diagnoza ? Vsak treba podat ziadost a cakat na rozhodnutie

maciatkoe
11. júl 2024

Podla mna uz na ten autizmus by ti schvalili. A plus oslabena bunkova imunita k tomu a mozno aj rovno do 6 rokov ti schvalia.

nikha2809
11. júl 2024

Všetko záleží od posudkoveho lekára, jeden schváli, iný nie, skús a uvidíš

1mina
11. júl 2024

Toto je veľmi individuálne, záleží hlavne od mesta lebo bohužiaľ v tomto není spravodlivosť v jednom meste schvaľujú všetko v druhom nič. Ale ja si myslím že by to malo ísť, záleží akých odborníkov navštevujete, v akom stave je dieťa atď všetko doložiť. Ja som na predĺženom rd na dieťa - autizmus, expresívne porucha reči, plienkovany, odkladala som psychológa, psychiatria, neurológiu a klinickú logopediu.

kacena4
11. júl 2024

vacsinu z toho co si napisala nie su dg. na predlzeny a ani ako take nie su to dg. na auti zalezi od hlbky postihnutia davaju predlzeny