Predĺžený rodičovský príspevok - leukopénia

25jajaja
6. mar 2024

Ahojte, mate skusenosti so schvalenim/neschvalenim predlzeneho rodicovskeho prispevku, ak ma dieta diagnostikovanu stredne zavaznu leukopeniu-znizene leukocyty(hematologia) a znizenu imunitu (imunoalergo)? Zaznamy u pediatra nemame caste, kedze vacsinu chorob zvladneme v domacom prostredi, zatial nechodi do kolektivu, tak neviem posudit ako casto bude chory v skolke, ale ci by teda stacili vyssie spomenute dg alebo strata casu ziadat? V juli bude mat 3 roky, v septembri by som sa mala vratit do prace.dakujem!

zuzka565
6. mar 2024

Ja som si teraz žiadala a zamietli mi. Malý má astmu aj alergologicka napísala že nie je vhodné zaradenie do kolektívu lebo byva často chorý. Mala som aj správy od alergologicky. Známa mi hovorila čo robí na úrade že nevie čo sa deje lebo všetkým zamietaju žiadosti. Aj takým deťom čo sú často hospitalizované. Ja na vašom mieste by som skúsila za to nedáte nič. Držím palce.

sojorez
6. mar 2024

Neutropenia, atopicky ekzem, imunodeficiencia, caste virozy, vratane aspergilozy, aeruginozy, impetigo - neschvalene, dieta vraj vhodne do kolektivu... V realite 2 dni skolka, mesiac doma... Za tri roky sa dochadzka v skolke dala ratat na mesiace...

25jajaja
autor
6. mar 2024

@sojorez 😒 a ako to riesite, ste doma bez prijmu?

sojorez
6. mar 2024

@25jajaja Tak veru. To bolo neustale obehavanie po lekaroch, doliecovanie... Uz je skolak, chorobnost trochu klesla, ale stale castejsie doma ako spoluziaci. Ja som uplne zmenila profesiu, proste som to musela prisposobit castej chorobnosti, pracujem na zmeny, cim to viem casovo vykryt.

25jajaja
autor
6. mar 2024

@sojorez dakujem, vela zdravia prajem