Dobry večer môj syn mal pred týždňom 3 roky do škôlky ho nemôžem dať pretože ma ešte plienky a nieje úplne na to zrelí takže budem musieť s ním zostať doma nemôžem ísť do prace nemám ho príkon nechať budem bez príjmu myslite že by mi to mohli predĺžiť ?
Mozes zostat doma do 6 rokov, ale samozrejme bez prijmu. Nahlasis sa na zdravotku len. Tam ti nemusi nikto nic schvalovat, len ak by si bola zamestnana, tak zamestnavatel.
Registracia v zdravotnej poistovni, ako je uvedene vyssie, trva to asi 2 minuty jeden papier A4 sa vypise. Dolezite je, aby za teba platil zdravotne poistenie stat, inak ti bude narastat dlh. Takto mozes byt doma az do 6 rokov veku dietata. Samozrejme, ziadne socialne davky nedostanes, len rodinne pridavky 60€.
pokial nema zdravotnu indikaciu, nedaju ti zaplateny predlzeny.
kazda druha matka doma hoviet s chorym ''nezrelym'' dietatom...
podla mna vela rodicov nie je zrelych mat deti. lebo co tu citam je uz nonsense
doma byt, nerobit, zarobit
a este jedna vec, kebyze je neozaj ''nezrely'' tak to riesis snad aj skor s lekarkou, snad ? nie?
zrejme lekarka si nic nezrele nevsimla.
a snad ma dieta aj otecka, ktory zaraba a mate z coho zit.
krasny DB a pridavok na dieta je 200 euro. ziadna neostane bez penazi, ak normalne zaraba ona ci jej muz.
Neschvalia ti len tak zo sdravotnych.tyyslis asi tem co je pre neprijatie dietata do skolky a bola si na zapise vobec mas papier o neprijati? Co sa tyka plienok myslim ze 3rocne dieta je uz zrele na to aby bolo odplienkovane. Teda ked nieje nejak postihnute. Ale predpokladam ze nieje
@bublinka1426 a co by niektore dali za to , aby mohli ist do prace , ale bohuzial , zdravitny stav prcka to nedovoluje 🤦🏻♀️
Ma zdravotne problemy? Pokial nie tak nevidim dovod na predlzeny rodicak.