Predĺžený rodičovský príspevok

verca2501
14. jan 2023

Ahojte, chcela by som sa spýtať, mám na rok predĺžený rodičovský príspevok,ktorý teraz v januári bude končiť , v decembri som požiadala znova o predĺženie a dodala im aj lekárske správy..no dva týždne nato mi prišiel domov papier že mám poslať lekárske správy aby mi to mohli posúdiť. Bola som sa pýtať aj osobne ale nevedeli mi nič viac povedať iba že mám doniest tie správy. Tak teraz neviem aké staré správy im treba dodať,za celý rok? A úplne všetky? Aj od obvodného doktora ? Ďakujem za radu.

nikpa
14. jan 2023

@verca2501 ja mávam predĺženy do decembra a vždy mi príde potom v januári (mesiac potom ako som im doložila správy na opätovné predĺženie) že im mam doložiť správy. To je len upozornenie ktoré ti malo prísť pred tým ako ti vyprší RD ale oni to posielajú neviem prečo s oneskorením a potom to ľudí takto pletie. Takže nič nové od teba vlastne nechcú len tí tu výzvu poslali neskoro a perlička, že ani sami tam nevedia čo ti to vlastne poslali 🙈 takto pracujú naše úrady 🙄 Inak na tom papiery musíš mať napísané meno pracovníčky, ktorá to vybavuje...

verca2501
autor
14. jan 2023

@nikpa aha, ďakujem teda za odpoveď 🙂 a stačia tam teda tie lekársky správy od odborníkov ? Alebo treba aj tie od obvodnéj?

nikpa
14. jan 2023

@verca2501 ja som dávala len od odborníkov

verca2501
autor
14. jan 2023

@nikpa ďakujem 🙂

noemi125
21. nov 2023

@verca2501 môžem sa spýtat podavali ste len ziadost o posudenie stavu dietata plus lekarske spravy alebo ste strucne opisali aj vy stav dietata v ziadosti? Dakujem

verca2501
autor
21. nov 2023

@noemi125 len žiadosť a lekárske správy.

nikha2809
21. nov 2023

@verca2501 ahoj, mne bude teraz v decembri končiť, mala som schválený na rok, ešte by som chcela podať o predĺženie, trebalo znova aj od pediatričky mať vypísaný papier?

verca2501
autor
22. nov 2023

@nikha2809 áno.