Predĺžený platený RD

mesiacik12
8. aug 2018

Ahojte, chcem sa spytat, ze 11.7. som podala ziadost o predlzenie platenej RD a este mi nedoslo rozhodnutie. Kolko dni maju na to? Mozu aj telefonicky zavolat o rozhodnuti? Dakujem

andrejka1974
8. aug 2018

@mesiacik12 majú na to 30 dní a môže to trvať aj dlhsue

9lf9
8. aug 2018

@mesiacik12 30 dni na vydanie posudku a 30 dni na vydanie rozhodnutia o priznani/zamietnuti RP

mesiacik12
autor
8. aug 2018

@9lf9 cize dva mesiace budem cakat...pani ked som bola podat ziadost, tak mi vravela, ze do 30 dni mi daju vediet....

9lf9
8. aug 2018

@mesiacik12 daju vediet ohladom coho ci je schvaleny posudok..na to je 30dni a potom 30 dni na spracovanie ziadosti o RP od podania. Zalezi kedy malo dieta 3r a kedy bude vydany posudok

mesiacik12
autor
8. aug 2018

@9lf9 syn ma 4,5r....

9lf9
9. aug 2018

@mesiacik12 ziadost o RP si uz podavala? Ci len ziadost o posudenie zdravotneho stavu?

mesiacik12
autor
9. aug 2018

@9lf9 obe ziadosti som podavala ten isty den 11.7.

mesiacik12
autor
9. aug 2018

@9lf9 dnes je presne 30 dni od podania a zatial nic....nedostala som vobec odpoved....

9lf9
9. aug 2018

@mesiacik12 je 30 dni na vydanie rozhodnutia + kzm to doruci posta, ale skuste si zavolat a povedia vam ci vam schvalili

mesiacik12
autor
9. aug 2018

@9lf9 oki dakujem

mesiacik12
autor
14. aug 2018

@9lf9 zatial nic som nedostala a neviem sa dovolat pani co ma na starosti ziadosti....snad mi to uz pride v septembri to rozhodnutie....

9lf9
14. aug 2018

@mesiacik12 skuste volat cez veducu

mesiacik12
autor
21. aug 2018

Tak, ze mi to neschvalili. Chcem sa odvolat, len neviem ako a co mam napisat.

mesiacik12
autor
24. sep 2018

No zamietli mi môju žiadosť. Boli sme teraz aj na liečení a syn mi tam ochorel. Máme respirujuce horné dýchacie cesty....zase sme mali žlté sople a strašný kašeľ. Mám aj prepúšťaciu správu z liečenia. Už sa odvolať nemôžem nakoľko je už po termíne a ja som bola na liečení ked som dostala rozhodnutie. Pôjdem podať novú žiadosť. Zo synom sme pravidelné u pediatricky 2x do mesiaca....od imunologicky berieme už druhé lieky na imunitu čo nám imunitu nezabral dala isoprinosin, ale ani ten nezabral ako vidím na liečení....napriek výsledkom z krvi, že má imunitu v norme nám ich dala....neverim, že syn má imunitu oki....od novembra minulého roka sme non stop na liekoch...ako nebol dva mesiace v škôlke, tak žiadne lieky sme nebrali.....ideme na liečenie a tam mi ochorel....žlté sople a skončili sme zase na unifloxe a liekoch....a nejaký posudkový lekár mi napíše toto. Prikladám rozhodnutie....

mesiacik12
autor
24. sep 2018

Ako ho mám chrániť? Áno že nebude chodiť do škôlky...z čoho budeme zit.....nechápem niektorým schvália predĺženú rodičovskú dovolenku za blbosť....ja chcem určite zostať doma zo synom...skúsim podať ešte raz žiadosť a prilozim od pediatricky aj návštevnosti + pravidelné vytery z nosa ...skočím aj imunologicke a dám aj kópiu prepustacej správy z liečenia.,.

lilke
24. sep 2018

@mesiacik12 pediatricka a hlavne imunoalergolog by museli napísať veľmi dobré hodnotenie, museli by byť náležite zdoraznene problémy, treba úplne nové vyšetrenia, z ktorých bude problém jasný. A sama píšeš, že výsledky nehovoria o zníženej imunite. Veľa šťastia.

laska201
24. sep 2018

Co si ja pametam ked som toto riesila tak nas posudkova zavolala k sebe aj s malym a komplet celym zdravotnym zaznamom plus vsetko od alergologicky boli robene odbery par mesiacov a vo vysledkov mal znizenu imunitu tak nam to schvalili a malemu neodporucili kolektiv tak zostal doma aj napriek tomu ze v skolke uz bol prijaty ale miesto nam chvala bohu pani riaditelka drzala.drzim palce.