ahijte prosim vas chcem sa spytat ako to je teraz stym predlzenym rodic9vskeho prispevku? koli tej korone mali predlzovat ale neviem ci to je schvalene alebo nie, moj syn mal v aprili 3roky, cize maji som dostala posledny krat vyplateny rodicovsky prispevok, ale chcem sa spytat ci sa teda predlzil ten rodicovsky alebo nie.... Vopred dakujem za odpovede☺️
@pininka1 aha mne nevolali len mi poslali papier na pnd☺️, takze skusim im tam zajtra zavolat
@malickamia skús a opýtaj sa že ako to je.
v aprili mal 3 roky a ty to riesis teraz, trva ti PP?
@lubka73 ano riesim, a nemusim pisat co ake boli povinosti aby som to vtedy neriesila, a nie nepracujem kedze mam 6r a 3r dieta a nema skym byt kedze skolky su preplnene.....
@malickamia nemyslela som ci pracujes ale ci ti trva PP podla toho to maju dane ak netrva tak sa predlzuje RP a ak trva mas narok na OCR a potom ti nepredlzia RP,preto ta otazka
@lubka73 nie nepracovala som kedze priatel robi a ja som s detmi...
Dobrý deň v máji 15teho ma syn 3 roky naposledy som ukončenie rodičaku riešila pred 5 rokmy co je už doba môžem dá spýtať mam ísť na dôveru predĺžiť neplatený rodičak do 6 rokov ako to bolo? V juny mi príde posledný rodičak a ak bude pandemicky budem ho ďalej poberať? Treba ísť aj na sociálnu niečo rieist alebo na úrad? Budem veľmi vďačná kazd ymi hovorí ináč a ja už neviem čo je správne 😊
Predĺžili ak nemáš iný príjem. Mne dokonca volali z úradu práce, že zisťujú či chcem alebo nie, tak im muž vravel že ja robím a ona že keby som ostala na očr, tak mi budú vraj dorovnavat peniaze. Ja som s ňou osobné nehovorila, lebo dvihol muž, ale niečo také pochopil.