Ahojte mamičky rozmýšľam že požiadam o predĺženie rodičovského príspevku kvôli nepriaznivému stavu dieťaťa mala má 4roky boli sme u psychológa aj u psychiatričky chodí aj do škôlky do špeciálnej len na dve hodiny kvôli poruche reči a učenia tiež zaostáva v kolektíve boji sa tam biť a celé dve hodiny tam preplace a k tomu je ťažké ju ešte odplienkovat skúšali sme všetko proste nechce byť bez plienky a kvôli tomu sme boli aj u neurologičky a pár vyšetreniach predĺžia my rodičak keď je takto alebo nie ďakujem za odpoveďe
@dilino no uvidím ale inak ďakujem 🙂
@lucinka090 skús za to nič nedáš moja dcérka bola veľmi ťažko postihnutá a neviem ako je to ked je dieťa zdravé len bez diagnozi. Skús sa opýtať za opýtanie nebijú. Držím palce.
@dilino určite sa popýtam a veľa zdravíčka prajem tvojej dcérke nech je hlavne zdravá ❤️🥰
@lucinka090 na predĺženie rodičovskému musí byť diagnóza, takže ak má dieťa diagnózu od psychiatra, tak si podaj žiadosť, pravdepodobne ju aj schvália...ak nemá diagnózu, tak to neprejde...
@lucinka090 dcérka zomrela
@dilino joj to mi je ľúto prepáč nepochopila som to veľa síl ti prajem 😔🙏
Ahojte mamicky. Chcem sa spýtať o radu... Podala som si žiadosť o predĺženie rodicovskeho.... V utorok, v den tretích narodenín som zaniesla posudok na UP.... Len neviem, ci sa mam niekam hlásiť, keďže uz mali 3 roky, alebo mam len čakať ako rouhodnu a potom sa niekam nahlasit? Dakujem
To asi nie ale pokúsiť sa môžeš. Tam musí byť dôvod od lekára prečo. To že nosí plienky nie je dôvod. A ostatok neviem ale podľa toho čo píšeš neviem či ti to prejde. Mala som chorú dcéru tak viem čo to je.