Predĺženie materskej o mesiac dlhšie

nikinikiniki8
2. máj 2023

Ahojte. Viem že ak je mama osamelá matka tak môže dostavať materskú o mesiac dlhšie, no presvedcuju ma, že i keď s priateľom máme rovnakú adresu, tak o to môžem požiadať lebo niesme zobratí. Viete mi povedat ako to je? A kedy o to požiadať? 🙂 dakujem

tahomi
2. máj 2023

Ale ty nie si osamela, ale slobodna matka. Takze nesplnas narok.

matkahelka
2. máj 2023

@nikinikiniki8 ty mas frajera, ty nie si osamela. neviem sice, kto ta o tom presviedca, ale ten clovek si pletie pojmy s dojmami. osamela matka je zena dokazatelne zijuca sama, bez partnera, ktoru otec dietata opustil, nie zena, ktora zije len tak s frajerom bez manzelstva. takych osamelych ako ty by bolo... na strankach SP najdes presny popis, co ako osamela matka musis splnat.

lucka_ke
2. máj 2023

kontroluje sa to, nemáš nárok

floki1994
2. máj 2023

@nikinikiniki8 a teraz sa autorka samej seba opytaj..nebolo by ti to blbe ? Ta moznost je tu naozaj pre matky ktore nemaju partnera a su na vychovu same...ja uz neviem kam toto speje 🙈

nikinikiniki8
autor
2. máj 2023

@floki1994 milujem takéto vaše odpovede niektorých úplne mimo toho čo sa človek pýta 😀 potom aj to by mi malo byt blbe že po skončení materskej budem ako rovnako x tisíc žien poberať takú smiešnu sumu 🙂

nikinikiniki8
autor
2. máj 2023

Za normalne odpovede dakujem chapem 🙂

floki1994
2. máj 2023

@nikinikiniki8 bud rada aj za tu ;) inde nemaju ani taku 🙂 ale kvazi je to jedno narok na to nemas ako ti pisali vyssie cize odpoved si dostala 🙂

matkahelka
2. máj 2023

@nikinikiniki8 bud rada, ze je slovensko tak prosocialna krajina. kdekolvek v zahranici by si po 6 mes.klusala do prace a nedostavala by si 2 a pol roka 400€ za to, ze sedis doma s dietatom.

mamina7070
2. máj 2023

nesplnas podmienky nie si osamela 😉