Predĺžená platená rodičovská pri zmene diagnózy

mata95
29. okt 2014

minuly rok som požiadala o predlž.platenej rodič. dovolenky nakolko dcera mala zly zdravotny stav...určena dg. astma a opakovane bronchytidy alebo tak nejak... no problem je vtom že tohto roka sa mala ztohto nejako vylizala, vyliečili sme zapal pluc a klop klop klop, od vtedy sprieduškami a vôbec s dych.cestami nič nemala...ale jedno vystriedalo druhe a malej na usg potvrdili hydronefrozu 2.st. a mava časte zapaly a infekcie moč. ciest a bakteuriu...problem je vtom že na urologiu sme objednany až na februar 2015, a mala bude mať 4r. teraz v decembri, neviem mi to schavlia ked len pediatrička napiše diagnozu... keby som mohla hned by som šla radšej do prace, ale to moje dieťa furt je chore, a nemam nikoho kto by sa onu staral 😒 čiže som nutena snou byť doma a bez penazi to tiež nieje bohviečo...myslite že stym bude problem ??

maznacik007
29. okt 2014

@mata95 len od pediatricky to postacovat nebude.... 😒 a spravu z urologie nemate ? resp. nechodite na kontroly castejsie ... ved ked je dieta v dispenzari tak musi chodit min. raz za pol roka .. aj kvôli preskripcii liekov.. a tak

mata95
autor
29. okt 2014

@maznacik007 aj minuly rok sme mali len od pediatričky pretože chora bola vkuse ale mala dg. tu astmu takže mi to schvalili, a stou hydronefr. sme boli len na usg a podla toho vysledku nas objednali na urologiu, ta urologička povedala že to stači ked prideme vtedy na zaklade toho že si pozrela to sono....

bonaqa2013
29. okt 2014

ale na posúdenie ohľadom predĺženia rod. dov. je potrebné dokladovať vyšetrenie od odborného lekára. Obv. to už len spíše všetko dokopy. Vlastná skúsenosť. Asi by som zavolala lekárke a povedala čo je vo veci. nech vás obj. skor.