Dievčatá, ako reagujú vaši známi a susedia, ze nikde nepracujete a ste stále doma na predlženej neplatenej rodičovskej dovolenke?
Najmladsie malo teraz 5 rokov.
Dakujem.
Aj ja som tak. Zatiaľ nikto nereagoval nijako a aj keby je mi to sumak. Oni má neživia. Je to na tom ako sa doma dohodnete. My sme sa dohodli takto, že škôlka nie. Môžeme si to dovoliť. Iné by bolo sedieť doma s tým že nemám z čoho kúpiť jedlo alebo zaplatiť čo treba
mna to dopálilo, ked za posledné tri dni sa ma asi siesti ludia opytali, kde pracujem, prečo nepracujem, prečo som doma s detmi,ako to ze nepracujem. Pýtala sa ma to kamaratka, suseda, dokonca aj môjho manzela sa pytal jeden znamy a dnes dalsi jeho znamy. Tak teraz neviem, či je chyba vo mne a mam si krvopotne hladat nejaku pracu,len aby sa susedia necudovali, prečo som tolko rokov doma.
@tretiedieta lebo to je pohľad tejto doby. Muž pracuje a žena je všetko a plus musí makať. Kedysi to bolo inak. Niekedy si to robia ženy aj samé. Ak ste vy obaja s tým ok nerieš. Nájdi si nejakú vetičku, čo ich slušne pošle do p*rdele a máš pokoj
@tretiedieta ja hovorím ľuďom že nemám čas chodiť do roboty 😉
@tretiedieta povedz nadrzovku ze sa nechavas zivit muzom, ze zarobi tolko ze neviete co s peniazmi. ja som tiez rok doma a je mi fuk co si ini hovoria.
To je len závisť, nejde im to do hlavy, že ako je možné že si môžete dovoliť byť doma... 🤷♀️ neriešiteľ užívať si život s rodinou 🙂
*neriešiť
@tretiedieta a čo ťa živia oni? nechápem ako by som mala reagovať na moje susedy, ktoré nepracujú... Možno majú zlé obdobie a prácu nájsť nemôžu alebo teda možno ani nechcú - ak ich má kto živoť a sú s tým O.K., neriešim.