Prečo mi prišla nižšia materská?

erienka
14. máj 2013

Na matersku som nastupila k 17.4. Na zaklade mojho platu mi ma byt vyplacana najvyssia mozna materska. Dnes mi prisli na ucet prvykrat peniaze, ale dostala som len 344 eur, co je menej ako polovica toho, co som mala dostat. Stala sa niekde chyba, alebo je to alikvotna ciastka za april? Dakujem

bamb27
14. máj 2013

@erienka alikvotna ciastka 😉

erienka
autor
14. máj 2013

dakujem, mi odlahlo 🙂

michaelamilan
14. máj 2013

@erienka presne ako píše @bamb27 ........vždy dostaneš len toľko, koľko dní má mesiac......takže teraz si bola od druhej polovice, tak len od toho 17steho si dostala peniažky 🙂

erienka
autor
14. máj 2013

@michaelamilan dakujem 🙂

bamb27
14. máj 2013

@erienka teda este pre vysvetlenie,,, dostanes papier zo socky, kolko ti vychadza materska na 1den, a potom budes dostavat tuto sumu nasobenu poctom dni ,,,ked uz neskor naskocis na rodicovsky prispevok, tak ten je v plnej vyske co by si na rodicovskej bola len jeden den z mesiaca 😉

mata128
14. máj 2013

@erienka do toho 17teho by si mala dostat este plat,alebo pn,neviem,co si bola pred nastupom na md 🙂

miku1
14. máj 2013

@erienka Odpovedala si si🙂 Prišla ti alikvotná čiastka. Pozri si na rozhodnutí akú sumu ti priznali na jeden deň a vynásob si to počtom dni v mesiaci.

erienka
autor
14. máj 2013

@miku1 jaj, vidis, uplne som zabudla pozriet sa na toto rozhodnutie. dakujem

libus83
15. máj 2013

môžem sa opýtať, že dokedy vám prišlo rozhodnutie zo socíálky? ja nastupujem na materskú 24.5 zamestnávateľ mi na sociálku ten papier odvozdá.....tak len by ma zaujímalo, že koľko im to cca trvá..dakujem...