Ahojte, prechadzam z materskej na rodicovsky s druhym dietatom, ale akosi som zabudla co kde treba vybavit. A tiez sa chcem opytat ci mozem po materskej vycerpat dovolenku a tak nastupit na rodicovsky. Viete mi niekto poradit kto si tym presiel nedavno? S tym ze deti mam kratko po sebe cize nebola som v praci medzitym.
Neviem co bude po rodicovskej, ale ak nebude ina moznost tak hej. Preco? @marcelatje
no ja vzdy pri akejkolvek zmene stavu chodim na socialku a na urad prace sa opytat co potrebuju odo mna....
@25majka pretoze ak by si neplanovala pracovat tam kde si momentlane zamestnana, viac by sa ti.oplatilo nechat si preplatit dovolenku po ukonceni rodicovskej dovolenky, vdaka comu by si napriklad mohla poberat najvyssiu podporu v nezamestnanosti aj ked by si na nu za normalnych okolnosti nemala narok 🤔 pokial viem riziko cerpania dovolenky medzi matwrskou a riducakom je, ze ti zamestnavatel moze dat aj vypoved keby chcel.
Počas dovolenky nebudeš chránená, môže ta vyhodiť.
Dakujem pekne, o tom riziku vyhodenia som nevedela 🙂 takze nebudem pokusat osud 😀
Ahojte poradte mi prosim ...v polke marca mi konci materska kedy si mam ziadat o rodicovsky ?Dakujem za odpovede.
@25majka po rodicovskej chces nastupit naspat do tej istej prace?