Prechod z materskej na rodičovskú

rita015
13. júl 2016

Ahojte, prosim Vas ak mi materska skoncila 17. dnoim v mesiaci , meju urady povinnost mi doplatit matersku od 1. do 17. a potom RP alebo mi rovno vyplatia za cely mesiac RP a matersku mi uz nedoplatia?? Vdaka

tobnuf
13. júl 2016

Matersku ti zaplatia za tych 17dni a RP ti pride v plnej vyske. Ten sa nerata dennym zakladom ako materska

rita015
autor
13. júl 2016

@tobnuf aha super ďakujem za info ;)

bobulko
30. aug 2016

viete mi poradit. kolko dopredu mozem ist ziadat papier o ukonceni materskej na socialku?

rita015
autor
31. aug 2016

Dopredu sa nedá len nasledujúci deň po ukončení,ja som sa tiež na to pýtala priamo tam a poslali ma domov že až o týždeň mi končí takže tak

rita015
autor
31. aug 2016

@bobulko Dopredu sa nedá len nasledujúci deň po ukončení,ja som sa tiež na to pýtala priamo tam a poslali ma domov že až o týždeň mi končí takže tak

bobulko
31. aug 2016

@rita015 tak to na tri veci teda

rita015
autor
1. sep 2016

@bobulko no asi tak,ja som tam volala,co mi prišiel papier ,že čo a ako postupovať ale tiež dorazili ma s tým...a pýtajú si poom znova rodný list dieťaťa,ze ak by ho náhodounemali založený,ha nechcelo sa mi natukat do PC tak sme sa museli vrátiť domov pon ešte k tomu

rita015
autor
1. sep 2016

@rita015 ale zavolat a ísť ísť osobne je na soc.je ako keby som išla. Avolala na úplne iný úrad tam mi povedali to a hentam zas inak