Ahojte mam 2 deti od septembra som mala sľúbenú prácu ale pred par dnami mi povedala ze ma nevezmu s čoho som velmi sklamana lebo dcérka bude mat 4 roky v novembri a tak som sa tešila ze budu v škôlke obidve a ja pojdem konečne do prace tak som velmi sklamana lebo mi sľubovala ze ma zoberie a vlastne preto mladšia 4 roky mala ist do škôlky mala som ísť robiť kadernicku ale sefka si zrazu začala vymýšľať že si to rozmyslela a tak čo ma veľmi nahnevalo lebo sme sa dohodli a teraz mi napíše ze nemam davat mladšiu do škôlky lebo prídem o ten pandemicky prispevok čo ma riadne vytočilo lebo mala ma už všetko pokupene a teší sa a nájsť pracu za 2 týždne je fakt mala šanca ešte takú čo ta baví...je mi jasne že ju nenajdem a že ked mala pojde do škôlky že ten pandemicky mi zrušia ale viete mi niektorá povedať kolko môžem ešte ostať doma a kde všade to treba dat vediet? Staršía ma 5 rokov mladšia v novembri bude mat 4 ďakujem
ak si kaderníčka prečo si neotvoríš vlastnú živnosť?
Poberať pandemicky a decka mat v škôlke to je riadne choré
@julkaaa1 ak ide o predĺžený rodicak je nieco ine ako pandemicky rodicak pri predlzeni zalezinod skolky viacinfo sprava ;)
Pandemicky sa nesstahuje na skolku aj moja 3r . chodila do škôlky aj ide opatod septembra a vkuse poberam tam matka nesmie mat žiadny oficiálny prijem
@zuzkaa1991 ešte vyplácajú stále pandemicky rp?
@puskaruka mne dnes dosiel kedze sa vypláca mesiac dozadu takze este pride v septembri uvidim3 ci tento mesiac zrusia alebo nie
@alenah31 prosím ak keď sa zemestnam a z dôvodu opatrení prídem o prácu môžem si ho znova požiadať ??
@stanicek11 nie, už nemáš nárok
@stanicek11 nie.
@julkaaa1 a prečo prídeš od septembra o pandemický RP? Veď to, že pôjde mladšia do škôlky - hoci na celý deň - s jeho poberaním resp. nárokom vôbec nesúvisí. Pokiaľ ho budú vyplácať aj v septembri a u teba sa nič nezmení - stále budeš bez príjmu či iných dávok nárok mať budeš.