Ahojte mamičky, chcela by som sa popýtať na vaše skúsenosti s pracou pri rodicaku. Nemám v tom veľmi prehľad, su nejaké práce na doma pri ktorých vás neodzubu a dá sa tam aj niečo slušne zarobiť? Mám na mysli aspoň tých 200€, máte niekto skúsenosti? Resp. Ako fungujete vy keď už ste len na rodicaku? Ďakujem za rady 🙂
pripájam sa, hľadaj niečo na skrátený úväzok. Prípadne sa spýtaj v práci, kde si robila pred odchodom na materskú, či by ťa vzali na skrátený úväzok. Ja takto fungujem už siedmy rok, mám perfektného zamestnávateľa, ktorý mi takúto možnosť dal.
Jediná seriózna možnosť,kedy si dokážeš popri RD zarobiť peniažky je ísť normálne do práce.Žiadne kraviny ako dotazníky,lepenie obálok a podobne.Bohužiaľ,je to tak.A myslím,že už by si to mamičky mali konečne uvedomiť a nepýtať sa tu stále na to isté.Dnes je veľa možností,stačí otvoriť profesiu a kariéru,zadať si tam svoje mesto a nech sa páči.Hľadajú upratovačky na 4hodiny,do kuchyne na výpomoc počas obedov,v Kauflande a v Lidli sa dá krásne dohodnúť na smenách-snažia sa vyhovieť mamičkám na MD a veľa veľa iného.Samozrejme,hlavne treba mať chuť ísť robiť a nehľadať dôvody prečo sa to nedá.