Práca na doma počas materskej

simona_11
29. okt 2024

Dobrý deň prajem, bohužiaľ sme sa dostali do zlej finančnej situácie, práve preto sa vás chcem opýtať a poprosiť. Vedeli by ste mi odporučiť nejakú prácu ktorú by som zvládala na materskej pri dvoch deťoch?
Nejde mi o obrovské zárobky. Skvor niečo reálne, kde sa dá zarobiť aspoň pár eur na plienky a podobne.
Za každé odporúčanie práce vopred ďakujem.

maranco
29. okt 2024

Aké máš znalosti, čo ovládaš?

simona_11
autor
29. okt 2024

@maranco veľmi rýchlo sa učím, nemám problém sa prispôsobiť. Pred deťmi som robila v kvetinárstvo (pol r) aj v salóne, predajni so spoločenskými šatám (4r) aj v klenotníctvo (2r)

dadka1997
30. okt 2024

@simona_11 okrem katalogovych a nekatalogovych otravovaciek, bez ziadnych administrativnych prekladatelskych znalosti, ziadna praca taka neexistuje

lasona
30. okt 2024

Neviem ci nájdeš
Vacsinou sú to katalógové predaje. Manžel má síce HO, ale doma musí byť ticho, nonstop telefón, pri počítači, nedá sa mu odbiehat k dieťaťu. On programuje a robí pre labaky. Ja pracujem tiež z domu, ale v deň keď robím, si zháňam k malému niekoho, to sa nedá popri robiť...mam klienta a som s nim hodinu, dve...malé dieťa tam nemôže byť...aj dnes pracujem a maleho už chystám a idem zaviesť k ocinovi, mam cely deň klientov...bude pri starkom..neviem ci predstaviť ze existuje taka práca, že dieťa pobehuje popri mne a ja robím...

dankagirl
30. okt 2024

Skúste strážiť deti popri Vašim to pôjde ,(staršie Ke hádam už v škôlke )alebo upratovanie domácnosti ,umývanie okien

melanta
30. okt 2024

@simona_11 autorka, pozri stránku jaspravim.sk ak vieš niečo, čo tam vieš podnújnuť, tak skús to. Máš prax iba ako predavačka, ťažko niečo mimo upratovania a brigád v obchode v čase, keď je doma z práce otec dieťaťa.