Ahojte, viete mi prosim poradit, ci potvrdenie o poberani RP k dani mi vystavi hociktory urad prace. Momentalne sa zdrziavam mimo miesta trvaleho pobytu. Dakujem
Nie, musíš kontaktovať ten svoj. Zrovna som bola na upsvar, keď bola predomnou žena z iného okresu
Pokial viem, uz to nie je potrebne prikladat. Staci ak manzel vyplni uplatnenie na ziadosti 🙂
a chceš to k čomu? Ak k tomu, aby si tvoj manžel mohol uplatniť v DP resp. RZD NČZD na manželku - už toto potvrdenie nie je povinnou prílohou. Ak bude jeho mzdárka na potvrdení trvať - stačí tebou napísané čestné vyhlásenie ak nedá ani potom pokoj nech ju manžel odkáže na finančnú správu kde jej to patrične vysvetlia. Keď si pozrieš to tlačiv: v časti II. bod 1. napíše 0€ (ak si bola celý rok 2022 na RD) už tam nie je veta:
"na preukázanie nároku prikladám príslušné doklady....." nedokladuješ nič. Platilo to už za r. 2021.
Zavolajte si na dany urad kde patrite vypýtala som si cez email (mi kazala napísať údaje) a nasledne mi poslali postou
Dakujem dievcata, uz je to vyriesene, nakoniec to ani nebudem potrebovat lebo moj prijem a materska boli vyssie ako odpocitatelna polozka na manzelku.
osobne neviem. Ale mozes si ho vyziadat elektronicky, alebo zavolaj kam patris (najdi si konkretnu pracovnicku podla priezvidka) a poslu ti to mailom