Pôrodné 2024

lenka9153
29. júl 2024

Maminky je tu někdo kdo žádal v tomto roce 2024 o porodne?Jaké podmínky jste museli splnit?

nadush
29. júl 2024

Tu máš spísané všetky informácie ohľadom príspevku pri narodení dieťaťa.
https://www.employment.gov.sk/sk/rodina-socialn...

lenka9153
autor
29. júl 2024

@nadush děkuji to jsem se koukala, ale jde mi o jednu věc. Všechny podminky mám splněné ,jen chtějí ještě potvrzení od lékaře pro dospělé že ho mám tu.Coz já mám ještě v CR.Muzou mi to skrz to zamítnout?

nadush
29. júl 2024

@lenka9153 to ti neviem povedať, najlepšie je si zavolať na príslušný úrad a spýtať sa priamo tam 😉

lenka9153
autor
29. júl 2024

@nadush no což se jich na něco zeptat. Zrovna dneska jsem jim skrz to volala 😀řekla jsem paní že potvrzení donesu ale registrovat se jdu až zítra tak že Datum registrace bude zítřejší. Samozřejmě problém že to musí být od porodu jinak mi to asi zamítnou.Kdyz jsem podala odpověď že dle podminek co je na té stránce co jste mi poslala je jasné napsáno že musím splnit aspoň 2 kritéria a já splnuji všechny krom toho doktora proč by to zamitli. Tak mi paní poprala krásný den a polozila mi telefon 😀

nadush
29. júl 2024

@lenka9153 tak keď spĺňaš aspoň dve, neriešila by som. Asi si nemala šťastie na prívetivú pani, aj to sa občas stáva 😏
Ak máš splnené to, čo majú na stránke, tak by som počkala a keby ti to zamietli aj napriek tomu, podala by som odvolanie a bod po bode v ňom vysvetlila.

lenka9153
autor
29. júl 2024

@nadush tak mám zdravotní pojištění na Sk, gynekologa, trvalý pobyt,pediatra pro malou a deti co mi navštěvují základní školu.

gejb
29. júl 2024

@lenka9153 a tebe prišiel list kde žiadajú potvrdenie od tvojho všeobecného lekára?
nebola tam kontaktná osoba ktorej mozes zavolat??

lenka9153
autor
29. júl 2024

@gejb ano došel a aj jsem volala kontaktní osobě.