Ahojte zacnem tym mam 29. rokov mam 2.rocneho syna som na rodicovskej dovolenke poberam 236.72 mam s priatelom na 39.rokov a cakame dalsie babetko ktore sa ma narodit 20.7.2017 on pracuje iba na dohodu mesacne ma 76 eur teraz sme sa museli z rodinneho bytu vystahovat a byvame do casu v cervenom krizi pomaha nam aj moja mama ktora pobera dochodok 200.eur v cervenom krizi od nas na mesiac pyta 450. Eur za jeden mesiac este by sa to dalo ale priatel si polamal ruku sme tu v cervenom krizi od 1.6 a dali sme iba 150.eur kazdu chvilku uz mam ist aj rodit som uplne zufala 14.6 mame este zaplatit 300.eur nemam ani malej papmersky a nemam vobec zaco kupit lebo ak dostanem 236.eur musim zaplatit cerveny kriz prosim o pomoc na koho by som sa mala obratit lebo ak zaplatim 14.6 tak zase 30.7 bude chciet zase o do mna zaplatit riaditelka 450.eur na mesiac z rodicovskeho sa to neda a ja skoncim s detmi na ulici dakujem
Ak je vam to na posmech aspon to nekomentujte
@1111122222 to co mas za asocialneho priatela, robit sa mu nechce alebo co?
On zarabal do teraz po 600.eur ale polamal si ruku tym padom dostane len 70.eur
Nebojte sa mila pani nic necakan od tej skupiny
Ak zarabal 600e legalne a nie "nacierno" nech ide na pnku....
@1111122222 a to ste si radsej nemohli prenajat nejaky mini bytik,to musite az tak na dno padnut?
Ham, aj mna by zaujimalo, preco ste isli na cerveny kriz. Ved za 450 by ste uz aj nejaky jednoizbovy si mohli prenaja.
Ale terza nie o tom? Nie je mozne aby mu z 600 e vysla PNka len 70 E. To asi zarabal fakt na cierno, ako uz vyssie spomenute. No jo, terza ti uz nik nepomoze. Pobehaj si po uradoch, ci nejaka socialka alebo nieco.
@1111122222 Nemate vo vasom meste krizove centrum? To je podstatne lacnejsie. Myslim, ze mesacne byvanie sa tam pohybuje cca +/-60e. 450e mesacne na CK sa mi zda neskutocne vela :/
Planovane rodicovstvo???? Ci ked sa o pol roka zadari,zase " zostanes" tehotna? Ste maximalne nezodpovedni. Neplodim deti,ked im nemam co dat do huby a ani co do zivota ponuknut.
@chvostik1 to je krizove centrum a tolko pyta za jednu mam miestnosy
Ano mohli len teraz nie je nic volne do prenajmu a mila pani ako si planujem rodicovstvo no pred rokom som nemohla tusit ze sa budem musiet vystahovat do teraz sme si platili a bolo vsetko ok urcite by som nechcela dieta ak by som nemala mu co dat jest
@1111122222 platím 300 e za trojizbový byt aj s energiami .... to si u akých úžerníkov?????
@1111122222 a ako ti my máme pomôcť s bývaním? sú len dve varianty - buď hľadať niečo lacnejšie alebo viac pracovať, inak to nepôjde... 450€ za krízové centrum? to sa mi nejak nezdá, za toľko sa prenajímajú súkromné byty... osobnú skúsenosť teda nemám, ale nezdá sa mi to...
To neveri nikto blocok mam
Prvé čo mi udrelo do očí je to, že by krízové centrum pýtalo 450 eur. Načo by sa potom volalo krízové, však to je normálne nájom za 3 izbový byť, preboha. Mne tu niečo tak povediac smrdí a isto to nie je tak ako sa tu píše
@hapipa jediné, čo mi napadá, že možno je v tom nejaký depozit napríklad na tri mesiace vopred alebo také niečo, ale mesačné platby už budú adekvátne krízovému stredisku. Alebo to nie je krízové stredisko ale komerčná ubytovňa... Alebo je v tom zarátaná aj nejaká splátka dlhu... ale rozhodne toto nemôže byť štandardný mesačný poplatok za jednu miestnosť v krízovom centre
@sweetlife001 dali sme iba 150.eur a doplatolit mame 300.eur 14.7 a nic som neznizila ak neviete citat
Jaj zle som napisala mala som napisat 14.7
@1111122222 aku konkretnu pomoc potrebujes?
a mama kde býva? Tak sa nasáčkujte ku nej...Bude to lacnejšie...a spite trebars aj v kuchyni....
prečo ste sa museli z rodinného bytu vysťahovať????
Nech žijú prázdniny! 🙂