Ahojte, od januara pojdem na urad na podporu kedze mi po rodicaku skonci pp, ktory sice zatial trva ale nemaju pre mna miesto. Moja otazka znie.. Teoreticky ak budem poberat podporu v nezamestnanosti 6mesiacov, potom sa zamestnam a keby sme potom chceli druhe dietatko, rata sa vyska materskej aj z podpory aj z prac.pomeru? Beru do uvahy poslednych 270dni np celkovo ?Vratane ked som bola na podpore?
Dakujem za pomoc
@draik dakujem za odpoved, este mala otazocka, neviete nahodou, zatial kym som do decembra na rodicaku mozem mat nejaku dohodu, alebo brigadu alebo nejaky uvazok tak aby mi to neovplyvnilo max.podporu po sucasnom zamestnani? alebo teda na to aby som ju dostala si nemam hladat ziadnu brigadu?
Dakujem
@draik
md za 270 dni np za posledne dva roky. Ak bol rok predtym rodicak ?
Myslim pol roka na podpore, pol rok zamestnana, nevychadza 270dni.. A rok predtym teda do terajsieho decembra este som na rodicaku.
Ide mi o to ze chceli by sme druhe babatko ale tak niekedy od buduceho roka by sme to zacali riesit, tak mi nie je uplne jedno ci by som mala narok na md alebo nie. O podporu nechcem prijst nakolko mi nevzali syna do skolky a tu v okoli su sukromne take drahe ze by som tam dam skoro celu vyplatu😥
@marilynn
Z podpory sa materské nepočíta.